Λεβερκούζεν : Εποχή Τσάμπι Αλόνσο

Παρελθόν από τον πάγκο της Λεβερκούζεν ο Γκεράρντο Σεοάνε μετά την ήττα 2-0 στο Champions League από την Πόρτο. Νέος προπονητής ο Τσάμπι Αλόνσο.

Όπως πάντα η Λέβερκουζεν είχε καλά κομμάτια στον αγώνα της με την Πόρτο αλλά είχε και αρκετά άσχημα κομμάτια με αποτέλεσμα ακόμη μια ήττα με 2-0.

Η διοίκηση αποφάσισε να βάλει τέλος στην συνεργασία της με τον Γκεράρντο Σεοάνε καθώς τα αποτελέσματα δεν είναι καθόλου καλά ενώ στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα η Λέβερκουζεν να είναι στην επικίνδυνη ζώνη.

Μετά την φημολογία για άρνηση του Τόμας Τούχελ να αναλάβει τον σύλλογο οι Γερμανοί στράφηκαν σε έναν γνώριμο στο Γερμανικό ποδόσφαιρο αλλά προπονητικά άπειρο. Ο Τσάμπι Αλόνσο θα είναι ο αντικαταστάτης του Σεοάνε και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στον αγώνα με την Σάλκε για το πρωτάθλημα την επόμενη αγωνιστική.

Ο Τσάμπι Αλόνσο το καλοκαίρι αποχώρησε από την Σοσιεδάδ Β για να δοκιμάσει σε υψηλότερο επίπεδο.Ξέρει την κουλτούρα της χώρας και την γλώσσα καθώς αγωνίστηκε στα τελευταία τρία χρόνια της καριέρας του στην Μπάγερν Μονάχου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.