Ντόρτμουντ : Ο Βάτσκε μίλησε για τον Αλέρ

Ο Σεμπαστιάν Αλέρ συνεχίζει να δουλεύει σκληρά για να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο σύντομα στα γηπεδα. Το αφεντικό της Ντόρτμουντ, Χανς Γιόαχιμ Βάτσκε μίλησε για τον Γάλλο επιθετικό.

Η Ντόρτμουντ έδωσε 31 εκατομμύρια Ευρώ στον Άγιαξ το καλοκαίρι για να αγοράσει τον Σεμπαστιάν Αλέρ. Ο Γάλλος επιθετικός δεν πρόλαβε να αγωνιστεί σε επίσημο ματς μετά την διάγνωση για καρκίνο στους όρχεις.

Άμεσα άρχισε χημειοθεραπείες και την προσπάθεια να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο σύντομα για να καλύψει το κενό του Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο Χανς Γιόαχιμ Βάτσκε, το αφεντικό της Μπορούσια Ντόρτμουντ μιλησε για την πορεία της αποθεραπείας του Αλέρ.

“Συναντήθηκα μαζί του πριν μια εβδομάδα και μου είπε ότι σύντομα τελειώνει με τις χημειοθεραπείες. Έχουμε την ελπίδα ότι ίσως μπορέσει να μας βοηθήσει στο δεύτερο μισό της χρονιάς”.

Φυσικά κανείς δεν πρόκειται να πιέσει τον Γάλλο επιθετικό να επιστρέψει στα γήπεδα.

“Αυτό είναι δική του απόφαση. Εμείς δεν θέλουμε και δεν πρέπει να τον πιέσουμε. Το πρόβλημά του ήταν σημαντικό. Έχει όλο τον χρόνο του κόσμου για να επιστρέψει”.

Το πρώτο παιχνίδι της Ντόρτμουντ μετά το Παγκόσμιο κύπελλο – καθώς υπάρχει και διακοπή για τον Χειμώνα – είναι στις 22 Ιανουαρίου. Ίσως σε 109 ημέρες να είναι έτοιμος ίσως και όχι. Την υγεία του να έχει πάνω από όλα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.