Βόλφσμπουργκ – Στουτγκάρδη 3-2: Νίκη “ανάσα” για τους “λύκους” (hls)

Μεγάλη νίκη για τη Βόλφσμπουργκ επί της Στουτγκάρδης με γκολ στο 90+1. Ήττα για την ομάδα του Ντίνου Μυαροπάνου, που για μία ακόμη φορά ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του Ματαράτσο.

Σ’ ένα σπουδαίο παίχνίδι με φάσεις, γκολ και εναλλαγή συναισθημάτων η Βόλφσμπουργκ κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-2 επί της Στουτγκάρδης. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, είχαν τρεις σερί ευκαιρίες μέχρι το 22ο λεπτό όπου οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Γκιρασί. Όμως με την σέντρα, οι παίκτες της Βόλφσμπουργκ είδαν τον Αιγύπτιο Μάρμους να κάνει ατομική προσπάθεια και με σουτ έξω από την περιοχή να νικά τον Μίλερ κάνοντας το 1-1.

Το 2-1 για τους γπεδούχους ήρθε και πάλι με σουτ από τον Άρνολντ, στο 39ο λεπτό, με τον Μίλερ όμως να κάνει τεράστιο λάθος, αφού έβαλε τις γροθιές του για να διώξει τη μπάλα, στέλνοντάς της όμως στα δίχτυα της ομάδας του.

Η Στουτγκάρδη, όμως και ο Ντίνος Μαυροπάνος δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη στο πρώτο ημίχρονο και στο 1ο λεπτό του έξτρα χρόνου με κεφαλιά έκανε το 2-2.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το 2-3 όμως το πολύ ωραίο πλασέ του Σιλάς τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Κάστελς, μένοντας το 2-2. Όλα έδειχναν πως αυτό θα ήταν και το τελικό σκορ, όμως στο 90+1 ο Γκέρχαρντ με κοντινή προβολή έγραψε το τελικό 3-2 για τους “λύκους”.

ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.