Μπάγερν Μονάχου: Στήριξη της διοίκησης στον Νάγκελσμαν

Το σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη της Μπάγερν, το μεγαλύτερο στην Bundesliga τα τελευταία 20 χρόνια, έχει δημιουργήσει προβληματισμό στην διοίκηση του γερμανικού συλλόγου, αλλά και... πίεση στον προπονητή των Βαυαρών, Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Με το “Klassiker” απέναντι στην Μπορούσια Ντόρτμουντ να είναι προγραμματισμένο για την επόμενη εβδομάδα (8/10, 19:30), η Μπάγερν βρίσκεται πέντε βαθμούς μακριά από την πρώτη θέση. H τελευταία νίκη των Βαυαρών σημειώθηκε στις 21 Αυγούστου (σ.σ. 7-0 εκτός έδρας κόντρα στην Μπόχουμ), θα βρεθεί «με την πλάτη στον τοίχο» την Παρασκευή (30/09, 21:30, NS), που υποδεχθεί την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Οποιαδήποτε απώλεια μέσα σε μια εβδομάδα, κατά την οποία, εκτός από το ντέρμπι στο Ντόρτμουντ, η Μπάγερν θα υποδεχθεί την Τρίτη (04/10) τη Βικτόρια Πλζεν στη φάση των ομίλων του Champions League και την 3η αγωνιστική, θα μπορούσε να αποδειχθεί καθοριστική για το μέλλον του Νάγκελσμαν στον σύλλογο.

Πάντως, ο 35χρονος προπονητής στη δεύτερη σεζόν του στην Μπάγερν, εξακολουθεί να απολαμβάνει την πλήρη υποστήριξη του διοικητικού συμβουλίου.

«Εσωτερικά δεν υπάρχει καμία απολύτως πρόσθετη πίεση» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του συλλόγου, Χέρμπερτ Χάινερ, στο BR TV. «Είμαστε πάντα υπό πίεση στην Μπάγερν, γιατί θέλουμε να κερδίζουμε, αλλά έχετε δει πώς όλοι εμείς υποστηρίζουμε τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν. Στο τέλος της ημέρας, στο ποδόσφαιρο τα αποτελέσματα είναι πάντα σημαντικά και γι’ αυτό πρέπει να νικήσουμε την Παρασκευή. Η σεζόν δεν είναι αρνητική ή θετική. Είχαμε μια καλή αρχή και τώρα δυσκολευόμαστε λίγο» είπε ο Χάινερ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.