Λειψία – Βόλφσμπουργκ 2-0: Πρώτη νίκη για τους “ταύρους” (hls)

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πήρε η Λειψία με αντίπαλο την Βόλφσμπουργκ με 2-0, έχοντας ως σκόρερ των δύο τερμάτων τον Ενκουνκου.

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πήρε η Λειψία με αντίπαλο την Βόλφσμπουργκ με 2-0, έχοντας ως σκόρερ των δύο τερμάτων τον Ενκουνκου. Οι “ταύροι” σε όλο το πρώτο μέρος ήταν καλύτεροι, ευτύχισαν να σκοράρουν μόλις στο 4 από την άσπρη βούλα, από χέρι που έκανε ο Λακρουά στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ενκουνκού κάνοντας το 1-0.

Από το λεπτό αυτό κια μετά οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει κι άλλο γκολ και να βάλουν βάσεις νίκης από το πρώτο ημίχρονο, όμως σε καμία περίπτωση δεν κατάφεραν να δουν την μπάλα να “κουνάει” δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Νίκο Κόβατς άλλαξε πρόσωπο, έδειξε να βελτιώνεται σε όλες τις γραμμές και από το 50′ ως το 60′ έχασε τεράστιες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει χωρίς όμως να τα καταφέρει, αφού ο Μπλάσβιχ είχε απάντηση σε όσες φορές η μπάλα πήγε στο τέρμα.

Το 2-0 ήρθε στο 90ο λεπτο από τον Ενκουνκού από πάσα του Τίμο Βέρνερ, γκολ που ήρθε στη συνέχεια μία πολύ μεγάλης ευκαιρίας του σκόρερ που δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά.

Πρώτη νίκη για τους γηπεδούχους που πλέον έχουν δύο ισοπαλίες, μία ήττα και μία νίκη, δύο ήττες και δύο ισοπαλίες έχει πλέον η Βόλφσμπουργκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.