Στουτγκάρδη – Φράιμπουργκ 0-1 : Νίκησε ο πιο μεθοδικός κι έξυπνος! (hls)

Με γκολ του Ιταλού Γκρίφο στο 11ο λεπτό η Φράϊμπουργκ νίκησε με 1-0 στην Στουτγκάρδη σε ένα ματς που οι φιλοξενούμενοι το διαχειρίστηκαν μεθοδικά κι αποτελεσματικά

Με βάση τη λογική και την εικόνα των δύο ομάδων στο ξεκίνημα της φετινής Μπουντεσλίγκα, η Φράιμπουργκ ήταν το φαβορί στο ματς της Στουτγκάρδης.
Αυτό που χρειάστηκαν οι φιλοξενούμενοι, ήταν λίγη τύχη στο ξεκίνημα και ένας ρυθμός που θα βοηθούσε την ομοιογένεια και την εν γένει σοβαρότητά τους προκειμένου να φέρουν την υπόθεση όπως την ήθελαν!
Στο 11ο λεπτό ήρθε το γκολ από τον Γκρίφο, έπειτα από διαγώνια μεταβίβαση και την άμυνα των γηπεδούχων να παρακολουθεί την πορεία της μπάλας από την σέντρα του Σιντιγιά ως τα… δίχτυα, από την κοντινή κεφαλιά του Ιταλού μέσου, χωρίς να προβάλει καμιά αντίδραση!!
Ακολούθησε μια προσπάθεια πίεσης χωρίς αποτέλεσμα, όπου πήρε μέρος και ο Έλληνας διεθνής αμυντικός Κώστας Μαυροπάνος!
Μάλιστα στο 35’ η γυριστή κεφαλιά του αποκρούστηκε δύσκολα από τον εξαιρετικό Ολλανδό γκολκίπερ Φλέκεν σε μια από τις καλύτερες επεμβάσεις του στο ματς.
Στην επανάληψη η Στουτγκάρδη προσπάθησε να γίνει ακόμα πιο πιεστική ενώ οι αντίπαλοί της όσο περνούσε η ώρα σκέφτονταν όλο και πιο έντονα την προοπτική της 2ης συνεχόμενης εκτός έδρας νίκης, αυτή τη φορά με βάση την καλή ανασταλτική λειτουργία…
Όπερ και εγένετο… Ο Φλέκεν με τους κεντρικούς αμυντικούς του άντεξαν και η ομάδα του πήρε αυτό που ήθελε σε μια έδρα, όπου η Στουτγκάρδη δεν μπόρεσε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της για 23ο συνεχόμενο ματς πρωταθλήματος (!!) και δεν σκόραρε σε επίσημο ματς εις βάρος της Φράϊμπουργκ μετά από 11,5 χρόνια (!!)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.