Ντόρτμουντ-Βέρντερ Βρέμης 2-3: Μυθική ανατροπή, «πάγωσε» η Βεστφαλία! (hls)

Η Βέρντερ Βρέμης δεν τα παρατάει ΠΟΤΕ! Μέσα σε έξι αγωνιστικά λεπτά οι «πράσινοι» γύρισαν από την... κόλαση και βρήκαν... πορτοφόλι! Το 2-0 μετατράπηκε από το 89' έως το 90+5' σε 2-3!

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ νόμιζε ότι τελείωσε! Προηγούταν, γαρ, με 2-0 στο 89ο λεπτό. Όμως, τα πάντα τελειώνουν όταν σφυρίξει ο διαιτητής για τελευταία φορά. Ποτέ νωρίτερα. Η Βέρντερ Βρέμης δεν τα έβαλε ποτέ κάτω, και με την μαχητικότητα που την διακρίνει έκανε μία ΜΥΘΙΚΗ ανατροπή μέσα σε έξι αγωνιστικά λεπτά.

Στην πρώτη τελική στην εστία στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Τζούλιαν Μπραντ δοκίμασε το πόδι του από μακριά και βρήκε δίχτυα, γράφοντας το 1-0.

Η Βέρντερ Βρέμης δεν το έβαλε κάτω, περιόρισε αρκετά στο δεύτερο μέρος τους Βεστφαλούς, όμως και πάλι ένα μακρινό σουτ έδωσε την λύση για τους γηπεδούχους. Σκόρερ ο Ράφαελ Γκερέιρο στο 77ο λεπτό, με τον Μάρκο Ρόις να χρεώνεται την δεύτερη ασίστ του.

Οι φιλοξενούμενοι ούτε σε εκείνο το σημείο το έβαλαν κάτω! Ανταμείφθηκαν στο 89ο λεπτό με ένα έξοχο τελείωμα του Μπιουκάναν και ξαναμπήκαν στο κόλπο του αγώνα.

Οι Βεστφαλοί είχαν πλέον σαστίσει για τα καλά και αυτό φάνηκε στις καθυστερήσεις. Ο Νίκλας Σμιντ στο 90+3′ και ο Όλιβερ Μπουρκ στο 90+5′ ολοκλήρωσαν έναν ανεπανάληπτο θρίαμβο για τους «πράσινους» της Βρέμης.

Αυτή ήταν και η πρώτη νίκη στην σεζόν για την Βέρντερ μετά από δύο ισοπαλίες (2-2 αμφότερες κόντρα σε Βόλφσμπουργκ και Στουτγκάρδη), η οποία παράλληλα υποχρέωσε την Ντόρτμουντ στην πρώτη της ήττα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.