Φράιμπουργκ-Ντόρτμουντ 1-3: Απόδραση… από τον πάγκο (hls)

Η Ντόρτμουντ επικράτησε με 3-1 στην έδρα της Φράιμπουργκ ανατρέποντας το αποτέλεσμα στα τελευταία 13 λεπτά του αγώνα με τις αλλαγές του Τέρζιτς.

Το πρώτο 45λεπτο ήταν ισορροπημένο όμως οι γηπεδούχοι ήταν αποτελεσματικότεροι και κατάφεραν να προηγηθούν με το δεύτερο γκολ του Γκρέγκοριτς στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Στο ίδιο διάστημα οι φιλοξενούμενοι ήταν αρκετά νευρικοί και με κακές επιλογές στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.

Η εικόνα δεν άλλαξε ιδιαίτερα μέχρι το γκολ της ισοφάρισης. Στο 77ο λεπτό ο νεαρός Γκίτενς που είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι επιχείρησε σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε μέσα από τα χέρια του Φλέκεν και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1.

Επτά λεπτά αργότερα η συνεργασία τριών παικτών που είχαν περάσει ως αλλαγή στο ματς, Γκίτεν, Μπραντ και Μουκόκο έφερε το γκολ του τελευταίου για το 1-2 της Ντόρτμουντ.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε δύο λεπτά πριν τη συμπλήρωση των ενενήντα με ωραία ατομική προσπάθεια ο Βολφ που είχε πάρει τη θέση του Μενιέ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.