Μπορούσια Ντόρτμουντ: Σίγουρος για την αθωότητα του ο Σουλτς

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι διεξάγει ποινική έρευνα εναντίον του ποδοσφαιριστή της Εθνικής Γερμανίας και της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Νίκο Σουλτς, μετά από καταγγελία που υπέβαλε μια πρώην κοπέλα του.

Η ομάδα του, η Μπορύσια Ντόρτμουντ, επιβεβαίωσε επίσης την είδηση μετά από δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης νωρίτερα την Κυριακή. Ο Γερμανός διεθνής ποδοσφαιριστής Νίκο Σουλτς βρίσκεται υπό ποινική έρευνα για ενδοοικογενειακή βία αφού η πρώην σύντροφός του υπέβαλε καταγγελία στην αστυνομία, όπως δήλωσε την Κυριακή ο εισαγγελέας του Ντόρτμουντ.
Ο εισαγγελέας της πολιτείας του Ντόρτμουντ είπε ότι η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι του Σουλτς μετά από ποινική μήνυση που υποβλήθηκε από μια πρώην κοπέλα του. Έγινε έρευνα σε ένα σπίτι και εξασφαλίστηκαν δεδομένα.

Αναφορές στα γερμανικά μέσα ενημέρωσης προέκυψαν το πρωί της Κυριακής που υποστήριζαν ότι ο Σουλτς είχε επιτεθεί στην πρώην σύντροφό του το 2020 ενώ εκείνη ήταν έγκυος στην κόρη του. Η γερμανική ταμπλόιντ Bild am Sonntag, η μεγαλύτερη σε πωλήσεις γερμανική κυριακάτικη εφημερίδα, δημοσίευσε εικόνες γραπτών μηνυμάτων που φέρεται να έστειλε ο Σουλτς, όπου αναγνωρίζει τις πράξεις του και ζητά συγγνώμη για τη συμπεριφορά του. Οι Βεστφαλοί δήλωσαν ότι δεν έχουν λάβει ακόμη πειθαρχικά μέτρα εναντίον του παίκτη, καθώς η κατάσταση είναι «εξαιρετικά ασαφής», αν και φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στα γερμανικά μέσα έδειχναν τον Σουλτς να φεύγει από την προπόνηση της Ντόρτμουντ, νωρίς το απόγευμα της Κυριακής.

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν, ο Σουλτς αρνείται αυτούς τους ισχυρισμούς, λέγοντας ότι θα υπερασπιστεί τον εαυτό του με τη βοήθεια δικηγόρου και ότι επίσης θα αποδείξει την αθωότητά του. Ο Σουλτς δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Ντόρτμουντ στη νίκη με 1-0 επί της Μπάγερ Λεβερκούζεν το Σάββατο, με τον προπονητή Έντιν Τέρζιτς να έχει πει προηγουμένως στον διεθνή αμυντικό ότι δεν ήταν μέρος των σχεδίων του για ποδοσφαιρικούς λόγους. Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Bild, με βάση τη γερμανική νομοθεσία, ο Σουλτς θα μπορούσε να καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης έως και 10 ετών, εάν αποδειχτεί η ενοχή του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.