Μπάγερν Μονάχου: Επίσημα Βαυαρός ο Ντε Λιχτ (pic+vid)

Η διαφαινόμενη μετακίνηση του Ματάις Ντε Λιχτ από τη Γιουβέντους στη Μπάγερν, έγινε πλέον και με επίσημο τρόπο, πραγματικότητα.

Oι Βαυαροί χρειάστηκε να πληρώσουν ένα πολύ μεγάλο ποσό για την απόκτηση του Ολλανδού αμυντικού, που αγγίζει τα 80 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που ισοφάρισε το ρεκόρ μεταγραφής της Μπάγερν, το οποίο είχε δοθεί για τον αμυντικό Λούκας Ερναντές από την Ατλέτικο Μαδρίτης το 2019.
Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός, εντάχθηκε στη Γιουβέντους από τον Άγιαξ με πενταετές συμβόλαιο τον Ιούλιο του 2019 και πέρασε τρεις σεζόν με την ομάδα του Τορίνο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι παίκτης αυτού του μεγάλου συλλόγου», είπε ο Ντε Λιχτ. «Η Μπάγερν είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους συλλόγους στη Γερμανία, ένας από τους πιο επιτυχημένους συλλόγους στην Ευρώπη και στον κόσμο. Αισθάνθηκα την αυθεντική εκτίμηση από τη διοίκηση και τον προπονητή από την αρχή, κάτι που με έπεισε. Είμαι πολύ χαρούμενος που τώρα γίνομαι μέρος της ιστορίας της Μπάγερν».

Ο Ντε Λιχτ κέρδισε έναν τίτλο στη Serie A και ένα Coppa Italia σε 117 εμφανίσεις με τη Γιουβέντους. Γίνεται ο δεύτερος Ολλανδός διεθνής που εντάχθηκε στην Μπάγερν αυτό το καλοκαίρι, μετά τη μεταγραφή του μέσου Ράιαν Χράβενμπερχ στον σύλλογο. Η Μπάγερν αγόρασε επίσης τον Σαντιό Μανέ από τη Λίβερπουλ και τον δεξιό μπακ Νουσάιρ Μαζραουί από τον Άγιαξ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.