Μόνο Μπαρτσελόνα θέλει ο Λεβαντόφσκι! (vid)

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο ενημέρωσε με σημαντικές λεπτομέρειες για την πιθανότητα μεταγραφής του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στη Μπαρτσελόνα. Ένα σίριαλ που βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες στο προσκήνιο, καθώς ο Πολωνός άσος, επιθυμεί να φύγει από την Μπάγερν Μονάχου για μια νέα πρόκληση και η Μπαρτσελόνα θέλει να τον κάνει το αστέρι της ομάδας, παρά τα μεγάλα οικονομικά της προβλήματα.

«Για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, γνωρίζουμε ότι η κατάσταση είναι πάντα εκεί με την Μπαρτσελόνα», είπε ο γκουρού των μεταγραφών. «Ο Λεβαντόφσκι έχει πει πολλές, πολλές φορές στην Μπαρτσελόνα ότι προτεραιότητά του είναι να έρθει στην ομάδα και είπε επίσης στην Μπάγερν ότι προτεραιότητά του είναι να πάει στους Καταλανούς».

Ο Ρομάνο αποκάλυψε επίσης ότι εάν η Μπαρτσελόνα δεν ήταν σε θέση να εξασφαλίσει μια συμφωνία, άλλοι σύλλογοι περιμένουν να μπουν στο παιχνίδι.
«Είναι αλήθεια ότι υπάρχει ενδιαφέρον από άλλους συλλόγους, όπως η Τσέλσι ειδικότερα. Αλλά και η Παρί Σεν Ζερμέν πάντα εξερευνούσε την κατάσταση. Από την πλευρά του Λεβαντόφσκι, η απάντηση ήταν πάντα η ίδια: Περιμένει την Μπαρτσελόνα. Τώρα εναπόκειται στην Μπαρτσελόνα να συνάψει συμφωνία με την Μπάγερν, γι’ αυτό μπαίνουμε σε σημαντικές μέρες για τις διαπραγματεύσεις, αλλά ακόμα όχι σε τελικό ή πολύ προχωρημένο στάδια».

Μετά την απόρριψη της πρώτης προσφοράς, ο Ρομάνο συνέχισε εξηγώντας ότι η Μπαρτσελόνα υπέβαλε άλλη μια προσφορά στον γερμανικό σύλλογο. «Μετά την πρόταση έναρξης που ήταν όπως μου είπαν, περίπου 31, 32 εκατομμύρια ευρώ εγγυημένα, η Μπαρτσελόνα έκανε νέα προσφορά τις τελευταίες ώρες», εξήγησε ο Ιταλός δημοσιογράφος στο κανάλι του στο YouTube.
«Αυτή ήταν μια πρόταση περίπου 35 εκατομμυρίων ευρώ εγγυημένα συν τα πρόσθετα περίπου 5 εκατομμυρίων ευρώ. Αυτό το ποσό δεν είναι αρκετά μεγάλο για να πειστούν ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο, να πουλήσουν τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Γνωρίζουμε ότι η Μπάγερν παλεύει για να κρατήσει τον παίκτη στην ομάδα, λένε ότι δημόσια τον περιμένουν την πρώτη μέρα της προετοιμασίας. Η Μπαρτσελόνα θα χρειαστεί προσπάθεια, ή ίσως χρειαστεί λίγος χρόνος… Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι ο Λεβαντόφσκι περιμένει τη Μπαρτσελόνα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.