Αμβούργο – Χέρτα 0-2 : Έμειναν στην Μπουντεσλίγκα οι πρωτευουσιάνοι (hls)

Με πρωταγωνιστή τον Μάρβιν Πλάτενχαρντ (γκολ και ασίστ) η Χέρτα νίκησε 2-0 στο Αμβούργο και ανέτρεψε την ήττα του πρώτου αγώνα με 1-0 για να μείνει στην Μπούντεσλιγκα.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στην Χέρτα. Σκόραρε με την πρώτη φάση του αγώνα, από κόρνερ του Πλάτνχαρντ και κεφαλιά του Μπογιάτα (4′) ο οποίος βρήκε το ιδανικό ματς για το πρώτο του γκολ φέτος.

Ως το ημίχρονο μόνο η Χέρτα απείλησε με το σουτ του Τουσάρ και την επέμβαση του Φερνάντες να είναι η καλύτερη στιγμή (31′). Οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ημίχρονο με xGoals 0,0.

Η πρώτη ευκαιρία του Αμβούργου ήρθε στο 49′ αλλά ο Κριστενσεν σταμάτησε το σουτ του Χάγερ. Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν μετά το 55ο λεπτό και βγήκαν ξανά στην επίθεση.

Για πρώτη φορά από τον Δεκέμβρη του 2016 ο Πλάτενχαρντ μετά από ασίστ πέτυχε και γκολ στο ίδιο παιχνίδι καθώς με φοβερό φάουλ σημείωσε το 0-2.

Στο 73ο λεπτό ο Γιόβετιτς έχασε την ευκαιρία να τελειώσει το ματς καθώς σε τετ-α-τετ νικήθηκε από τον Φερνάντες. Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι έμειναν με τελευταία καλή στιγμή το σουτ του Χάγερ στο 49ο λεπτό και ακίνδυνοι δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν το γκολ που θα έστελνε το ματς στην παράταση ακόμη και με παίκτη παραπάνω λόγω της αποβολής του Τουσάρ στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Η Χέρτα με το 2-0 και με συνολικό σκορ 2-1 έμεινε στην Μπουντεσλίγκα.

Αμβούργο : Φερνάντες – Χάγερ, Βούσκοβιτς, Σόνλαου, Μούχαϊμ – Μέφερτ, Ρέις, Ρορ (58′ Βάγκνομαν) – Γιάτα (74′ Κάουφμαν), Κίτελ, Γκλάτσελ

Χέρτα : Κρίστενσεν – Πέκαρικ, Μπογιάτα, Κεμπφ, Πλάτνχαρντ (82′ Μπιέρκαν) – Ασκασιμπάρ, Τουσάρ, Σερντάρ (85′ Σταρκ), Μπόατενγκ (90′ Νταριντα) – Γιόβετιτς, Μπελφοντίλ (82′ Μαολιντά)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.