Ντόρτμουντ-Χέρτα 2-1: Την έστειλε στα μπαράζ… (vid)

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ σκόραρε στο τελευταίο του ματς με τη Ντόρτμουντ, η οποία έφτασε με ανατροπή στη νίκη με 2-1, στέλνοντας τη Χέρτα Βερολίνου στα μπαράζ για την παραμονή.

Η Χέρτα ήθελε να αποφύγει την ήττα στο “Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ” για να “κλειδώσει” την απευθείας παραμονή στη Μπουντεσλίγκα, όμως δεν τα κατάφερε απέναντι στη Μπορούσια Ντόρτμουντ που αποχαιρέτησε σημαντικές προσωπικότητες του ποδοσφαιρικού τμήματος. Από τον κορυφαίο σκόρερ της Έρλινγκ Χάαλαντ, μέχρι τον επί 44 έτη ποδοσφαιριστή και μετέπειτα αθλητικό διευθυντή της Μίχαελ Τζορκ.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 18ο λεπτό με τον Ισάκ Μπελφοντίλ με εκτέλεση πέναλτι, όμως δεν ευτύχησαν με τη μαζική άμυνα να διατηρήσουν το προβάδισμα μέχρι το τέλος του ματς. Ο Έρλινγκ Χάαλαντ ισοφάρισε, επίσης από τη λευκή βούλα, στο 68ο λεπτό, ενώ ο Γιουσουφά Μουκόκο στο 84ο στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα αντικαθιστώντας τον Αξέλ Βιτσέλ που έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι με τη Ντόρτμουντ, διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Η Χέρτα σε συνδυασμό με τη νίκη της Στουτγκάρδης επί της Κολωνίας υποχώρησε στην 16η θέση λόγω χειρότερης διαφοράς τερμάτων στην ισοβαθμία και θα διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία στα μπαράζ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.