Άουγκσμπουργκ – Γκρόϊτερ Φιρτ 2-1 : Στους αποχαιρετισμούς μέτρησε η ουσία (hls)

Με γκολ των Καλιτζιούρι (11' πεν) και Γκρέγκοριτς (85') η Άουγκσμπουργκ νίκησε 2-1 την Γκρόϊτερ Φιρτ στο φινάλε των δύο ομάδων για τη φετινή σεζόν!

Μπορεί να μην κρίνονταν κάτι στη Βαυαρία αλλά σίγουρα υπήρχαν ευδιάκριτα κίνητρα ανάμεσα στην Άουγκσμπουργκ και την Γκρόϊτερ Φιρτ με τους γηπεδούχους να γιορτάζουν την ολοκλήρωση μιας δύσκολης σεζόν που είχαι αίσιο τέλος, καθώς η παραμονή εξασφαλίστηκε προ 2-3 εβδομάδων, ενώ οι φιλοξενούμενοι έψαχναν έναν αποχαιρετισμό στην κατηγορία με την πρώτη (!!) εκτός έδρας νίκη.

Σε ένα ματς που είχε… “νεύρο”, ένταση κατά διαστήματα και θέαμα, σε μικρότερα διαστήματα και στο μέτρο των δυνατοτήτων των δύο ομάδων, όλα κρίθηκαν στην αποτελεσματικότητα!

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και προηγήθηκαν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καλιτζιούρι, έπειτα από ένα ακόμα λάθος της άμυνας της Γκρόϊτερ Φιρτ που κατέληξε σε ανατροπή του Χαν από τον Ίτερ.

Η Άουγκοσμπουργκ έμεινε φλύαρη στο προβάδισμα που είχε για τα επόμενα λεπτά και επί της ουσίας “πλήρωσε” το πρώτο δικό της λάθος στο ματς, στο 23′ όταν ο Ντορς έχασε τη μπάλα εκτός περιοχής, αυτή κατέληξε στον Νγκάγκαν ο οποίος με δυνατό σουτ ισοφάρισε!

Στο 2ο ημίχρονο φάνηκε περισσότερο η διάθεση της ομάδας του Φιρτ να ψάξει το γκολ της νίκης δίχως όμως να έχει και τις ιδανικές προδιαγραφές στην τελική προσπάθεια… Εν τέλει στο 85′ το νικηφόρο τέρμα πέτυχε ο Γκρέγκοριτς , στην πρώτη “καθώς πρέπει” ανάπτυξη της ομάδας του που έφερε τη μπάλα σε θέση μέσα – δεξιά για τον 28χρονο Αυστριακό ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-1


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.