Μπάγερν Μ. – Στουτγκάρδη 2-2 : Δέκα σερί… και συνεχίζει (hls)

Η Μπάγερν Μονάχου γιόρτασε την κατάκτηση του δέκατου συνεχομενου τίτλου μετά το ισόπαλο 2-2 απέναντι στην Στουτγκάρδη. Σπουδαίος βαθμός για τους φιλοξενούμενους.

Η Μπάγερν μετά την σφαλιάρα από την Μάιντς (…ηττα με 3-1) επανέφερε τους βασικούς παίκτες στην ενδεκάδα. Το επίπεδο συγκέντρωσης επανήλθε στα γνωστά Βαυαρικά επίπεδα.

Αυτό βέβαια δεν άλλαξε το γεγονός ότι τα αμυντικά προβλήματα των Βαυαρών εμφανίστηκαν ξανά φέτος. Μόλις στο όγδοο λεπτό η Στουτγκάρδη προηγήθηκε με φοβερό σουτ του Τομάς και θα μπορούσε να έχει πετύχει και δεύτερο γκολ αλλά ο Μαρμούς αστόχησε σε τετ-α-τετ (23′).

Σε όλα αυτα η Μπάγερν είχε να δείξει ένα δοκάρι με τον Μίλερ (12′) και φάσεις με Γκορέτσκα (13′), Μίλερ (28′) μέχρι να έρθει η ισοφάριση με αυτογκόλ του Μαυροπάνου (35′) και η ανατροπή του σκορ με το έξυπνο πλασέ του Μίλερ (44′).

Με την εκκινηση του δευτέρου ημιχρόνου ο Μίλερ έστειλε ξανά την μπάλα στο δοκάρι (50′) και η Στουτγκάρδη απάντησε με ισοφάριση του Κάλαϊτζιτς (52′).

Από εκει και πέρα και οι δύο ομάδες έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για την νίκη. Τρίτο δοκάρι ο Λεβαντόβσκι (76′) ενώ ο Κάλαϊτζιτς νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Νόιερ (53′).

Η Στουτγκάρδη πήρε σπουδαίο βαθμό στην μάχη για την παραμονή και η Μπάγερν σήκωσε στους ουρανούς το τρόπαιο του πρωταθλητή για 32η φορά στην ιστορία της και δέκατη συνεχόμενη.

Δείτε ΕΔΩ τα highlights του αγώνα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.