Κολωνία – Αρμίνια Μπίλεφελντ 3-1: Πιο κοντά στην Ευρώπη (hls)

Οι γηπεδούχοι πήραν μια σημαντική νίκη, με την Αρμίνια να έχει δύσκολο έργο στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν στην προσπάθεια της να εξασφαλίσει την παραμονή.

Η Κολωνία υποδέχτηκε την Αρμίνια Μπιλεφέλντ στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Bundesliga με τους γηπεδούχους να επικρατούν με σκορ 3-1 και να πλησιάζουν ακόμα περισσότερο την ευρωπαϊκή τους προοπτική.

Το παιχνίδι γενικά δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο ρυθμό παρότι οι γηπεδούχοι βρέθηκαν σε θέση οδηγού από πολύ νωρίς στο ματς. Η Αρμίνια ενώ είχε ανάγκη την νίκη και τους βαθμούς διότι βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογία δεν κατάφερε να πάρει τελικά ενώ ήταν και ελάχιστες οι στιγμές που απείλησε με αξιώσεις την αντίπαλη εστία.

Η ομάδα του Στέφεν Μπάουμγκαρντ πρόσεξε αρκετά την ανασταλτική της λειτουργία βρήκε κάποιες καλές στιγμές τις οποίες και αξιοποίησε ενώ κυρίως κατάφερε να μείνει συγκεντρωμένη την ώρα που δέχτηκε την ισοφάριση με αυτογκόλ.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 3ο λεπτό για τους γηπεδούχους ο Ουτ με το γκολ της ισοφάρισης να έρχεται από το αυτογκόλ του Χίμπερς, στο 43 βάζει ξανά μπροστά την Κολωνία ο Μοντέστ για να έρθει και να “κλειδώσει” την νίκη στο 86ο λεπτό ο Τίλμαν. Στους 49 βαθμούς (7η) πλέον η ομάδα του Μπάουμγκαρντ με την Αρμίνια να παραμένει στους 26 και την 17η θέση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.