Λειψία-Ουνιόν Βερολίνου 1-2: Γλυκιά εκδίκηση…(hls)

Τρεις ημέρες μετά τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας απο τη Λειψία, η ομάδα του Βερολίνου πήρε τεράστια νίκη με ανατροπή.

Σε σπουδαία αναμέτρηση που επεφύλαξε συγκινήσεις στο τελευταίο 15λεπτο, η Ουνιόν επικράτησε με 2-1 της Λειψίας, υποχρεώνοντάς της στην πρώτη ήττα της από τις αρχές Φεβρουαρίου, ενώ ειδικότερα εντός έδρας το σύνολο του Τεντέσκο είχε να χάσει από τις 18 Δεκεμβρίου.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημίχρονου με τον Τρίμελ με τους γηπεδούχους να βρίσκουν το γκολ στα πρώτα δευτερόλεπτα με τον Πόουλσεν.

Όμως τη διαφορά την έκανεν οι αλλαγές του Φίσερ, ο οποίος στο 85′ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Μίχελ και Μπέρενς.

Ο πρώτος δευτερόλεπτα αργότερα με την πρώτη επαφή του με την μπάλα έκανε το 1-1 κι ο δεύτερος στο 89′ ύστερα από απίθανη ασίστ του Μίχελ, έδωσε το τρίποντο στην ομάδα του γερμανικής πρωτεύουσας, η οποία δεν είχε νικήσει στην έδρα της Λειψίας.

Κάπως έτσι η Ουνιόν έφτασε τους 50 βαθμούς, παραμένοντας στην 6η θέση, ενώ η Λειψία υποχώρησε στην 4η θέση, έχοντας 54 βαθμούς.

Λειψία: Γκουλάτσι (αρχ.), Σιμακάν, Όρμπαν, Χάλστενμπεργκ, Μουκέλ (84′ Χένριχς), Καμπλ (63′ Λάιμερ), Άνταμς, Ανχελίνιο, Φόρσμπεργκ (63′ Όλμο), Πόουλσεν (64′ Σίλβα), Ενκουκού (75′ Σζόμποσλαϊ)

Προπονητής: Ντομένικο Τεντέσκο

Ουνιόν Βερολίνου: Ρένεβ, Γέκελ, Κνόχε, Χάιντς (85′ Μίχελ), Τρίμελ (76′ Ράιερσον), Κεντίρα, Γκίσελμαν (76′ Οτσίπκα), Σέφερ (68′ Φόγκλζαμερ), Πρέμελ, Αβονίγι (85′ Μπέρενς), Μπέκερ

Προπονητής: Ουρς Φίσερ

Δείτε εδώ τα καλύτερα στιγμιότυπα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.