Παυλίδης : “Δεν ξέρω τίποτα για Γκλάντμπαχ”

Με δηλώσεις του σε σελίδα οπαδών της Άλκμααρ ο Έλληνας επιθετικός των Ολλανδών, Βαγγέλης Παυλίδης δήλωσε πλήρη άγνοια για το ενδιαφέρον της Γκλάντμπαχ.

Σε Γερμανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρθηκε πως η Γκλάντμπαχ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Έλληνα επιθετικού της Άλκμααρ, Βαγγέλη Παυλίδη.

Είναι δεδομένο ότι ο υπεύθυνος του τμήματος σκάουτινγκ των Γερμανών Μάριο Φόσεν αλλά και ο τεχνικός διευθυντής Στέφεν Κόρελ παρακολούθησαν τον διεθνή Έλληνα φορ να σκοράρει δις στο εκτός έδρας 4-1 επί των Γκόου Αχέντ Ιγκλς.

Ο Ελληνας φορ, σε σελίδα φιλάθλων της Αλκμάαρ απάντησε για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Γερμανικού συλλόγου.

“Το διάβασα και εγώ στην εφημερίδα αλλά δεν έχω καμία ενημέρωση από τον ατζέντη μου. Είναι ωραίο να το ακούς αλλά αυτή την στιγμή είμαι αφοσιωμένος στην ΑΖ για να πάρουμε την τρίτη θέση και να πάρουμε Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αυτός είναι ο μεγάλος μου στόχος αυτή την στιγμή. Στο ποδόσφαιρο όλα συμβαίνουν γρήγορα. Όλοι το ξέρουν. Αλλά θα δούμε. Δεν ξέρουμε τι έρχεται και δεν ξέρουμε καν αν υπάρχει αλήθεια σε ότι γράφεται” ανέφερε ο Έλληνας φορ.

Ο Παυλίδης μετακόμισε από την Βίλεμ στην Άλκμααρ έναντι δυόμισι εκατομμυρίων Ευρώ πέρσι και υπέγραψε συμβόλαιο ως το 2025.

Φέτος στο πρωτάθλημα Ολλανδίας μετράει 11 γκολ σε 27 παιχνίδια ενώ σε όλες τις διοργανώσεις έχει 18 γκολ και 7 ασίστ σε 41 ματς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.