Νάγκελσμαν: «Δεν είναι εύκολο να κρατήσουμε τον Λεβαντόφσκι, έχω την αίσθηση ότι θέλει να φύγει»

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πήρε τη σκυτάλη σκοράροντας δις στη μεγάλη νίκη της Μπάγερν επί της Ουνιόν (4-0) και έφτασε τα 31 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. Ο προπονητής του Γιούλιαν Νάγκελσμαν παραδέχτηκε πάντως ότι θα είναι δύσκολο να μείνει ο Πολωνός σούπερ σταρ στο Μόναχο.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έχει διαπρέψει με την φανέλα της Μπάγερν Μονάχου τα τελευταία χρόνια και έχει γίνει ταυτόσημη έννοια με τις επιτυχίες των Βαυαρών. Ωστόσο, ο 33χρονος φορ φέρεται να σκέφτεται έντονα την αποχώρησή.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η διοίκηση του γερμανικού συλλόγου δεν του έχει δείξει ότι θέλει να τον κρατήσει και μετά το 2023, γεγονός που είχε επιβεβαιώσει έμμεσα και ο ίδιος όταν ερωτηθείς για το ενδεχόμενο ανανέωσης υποστήριξε ότι πρώτη φορά το ακούει.

Από τη μεριά του όμως, ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν έκανε ξεκάθαρο ότι επιθυμία της ομάδας είναι να τον κρατήσει, τονίζοντας βέβαια, πως θα είναι δύσκολο.

«Θέλουμε να τον κρατήσουμε, αλλά ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο. Δεν έχω την αίσθηση ότι θέλει να φύγει. Θα υπάρξει κοινή απόφαση. Σίγουρα θα υπάρξουν συζητήσεις μεταξύ του ίδιου και του συλλόγου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.