Ντόρτμουντ – Μπίλεφελντ 1-0 : Το πρώτο βήμα

Η Ντόρτμουντ νίκησε με 1-0 την Μπίλεφελντ δίκαια και έκανε το πρώτο βήμα για να μπει ξανά στην διεκδίκηση του τίτλου καθώς πήγε στο -7 από την Μπάγερν Μονάχου. Έχει άλλο ένα ματς μεσοβδόμαδα για να επιστρέψει στους -4.

Στο Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ η Ντόρτμουντ υποδέχτηκε την Αρμίνια Μπίλεφελντ με τις δύο ομάδες αποδεκατισμένες λόγω απουσιών.

Και οι δύο ήταν -8 παίκτες λόγω τραυματισμών και Covid.

Η Ντόρτμουντ είδε δοκάρι με τον Μάλεν (8′) αλλά δέχτηκε αρκετή πίεση ως το 20ο λεπτό από την Αρμίνια. Από εκεί και πέρα όμως πήρε τον έλεγχο.

Στο 21ο λεπτό από συνεργασία Μπέλινγχαμ-Αζάρ ο Βέλγος έβγαλε ασίστ για τον Βολφ ο οποίος σημείωσε το 1-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν άλλο ένα δοκάρι με φοβερό σουτ του Μάλεν (59′). Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν αλλά δεν βρήκαν σπουδαίες ευκαιρίες.

Ο Χάαλαντ επέστρεψε στα γήπεδα στο 63ο λεπτό και ήταν ο δημιουργός της μεγάλης ευκαιρίας του Ρέινα στο 81ο λεπτό.

Το 1-0 έμεινε ως το τέλος με την Ντόρτμουντ να πηγαίνει στο -7 από την κορυφή και την Μπάγερν Μονάχου ενώ έχει και ματς λιγότερο. Θα το δώσει την Τετάρτη με την Μάιντς εκτός έδρας για να μειώσει στους τέσσερις.

Ντόρτμουντ (4/3/3) : Κόμπελ – Πάσλακ (85′ Μαλόουνι), Τσαν, Πονγκράτσιτς, Σουλτς – Βιτσέλ, Νταχούντ, Μπέλινγχαμ – Βολφ (70′ Μπραντ), Αζάρ (63′ Ρέινα), Μάλεν (63′ Χάαλαντ)

Μπίλεφελντ (4/2/3/1) : Ορτέγκα – Μπρούνερ, Πίπερ, Αντράντε, Μπέλο – Σεπφ, Βασιλειάδης – Βίμερ (89′ Ιντσέ), Οκούγκαουα, Χακ (77′ Κλος) – Λάσμε


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.