Ουνιόν Β. – Ντόρτμουντ 0-3: Δεν είπε «όχι» στο δώρο!

H Nτόρτμουντ κέρδισε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην έδρα της Ουνιόν, επέστρεψε στις νίκες και μείωσε την απόσταση από την κορυφή στους 6 πόντους.

Η Μπορούσια προερχόταν από βαριά ήττα από την Λεβερκούζεν, ενώ έπαιζε χωρίς Χάαλαντ, Αζάρ και Μενιέ. Όμως η χθεσινή ήττα της Μπάγερν στο Μπόχουμ φαίνεται ότι έδωσε έξτρα κίνητρο στην ομάδα του Μάρκο Ρόζε και τον αρχηγό Μάρκο Ρόις, που πέτυχε δύο γκολ για να καθαρίσει το ματς.

Παράλληλα, η Ντόρτμουντ κράτησε πρώτη φορά ανέπαφη εστία εκτός έδρας στο πρωτάθλημα!

ΕΔΩ ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ


Οι πρωτευουσιάνοι έχασαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους εντός από τη Μπορούσια και έπεσαν στην έκτη θέση με δύο σερί ήττες.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 18ο λεπτό, όταν ο Γκερέιρο πάσαρε στον Ρόις στην περιοχή με την παρέμβαση του Κνόχε και ο αρχηγός της Μπορούσια βρέθηκε σε θέση βολής περνώντας την μπάλα κάτω από τα πόδια του Λούτε.

Η Ουνιόν είχε ευκαιρία να ισοφαρίσει αμέσως αλλά η κεφαλιά του Αβονίγι πέρασε άουτ. 

Στο 26’ ήρθε το 0-2 και πάλι με τον Ρόις. Συγκεκριμένα, ο Ζαγκαντού έκανε την βαθιά μπαλιά για τον Μάλεν, αυτός κέρδισε σε μονομαχίες τους Κνόχε και Οτσίπκα, με την μπάλα να φτάνει τελικά στον αρχηγό των φιλοξενούμενων που πέρασε και τον Λούτε πριν σκοράρει.

Η Ουνιόν θα μπορούσε να μειώσει στο 35ο λεπτό όταν ο Οτσίπκα βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Κόμπελ, όμως αυτός κατάφερε να αποκρούσει.

Στο β’ η Μπορούσια έριξε ρυθμούς αλλά κατάφερε να κάνει το 0-3 στο 71’ με τον Γκερέιρο να σκοράρει από κοντά μετά από προσπάθεια του Μπέλινγχαμ και μπέρδεμα στην περιοχή.

Οι γηπεδούχοι σκόραραν στο 73’ με τον Μέβαλντ, αλλά το γκολ ακυρώθηκε μετά από εξέταση του video καθώς στην εξέλιξη της φάσεις ο Ούτζα είχε βρει με το χέρι τον Ακάντζι.

Ουνιόν (Φίσερ): Λούτε – Μπάουμγκαρτλ, Κνόχε, Γέκελ – Τρίμελ (79’ Ρίερσον), Πρέμελ, Οζτουνάλι (62’ Μέβαλντ), Μπέκερ (78’ Σέφερ), Οτσίπκα – Αβονίγι (62’ Μπέρενς), Μίχελ (72’ Ούτζα).

Ντόρτμουντ (Ρόζε): Κόμπελ – Ακάντζι, Ζαγκαντού, Χούμελς, Γκερέιρο (90’ Σουλτς) – Νταούντ (73’ Τσαν), Βιτσέλ, Μπέλινγχαμ – Ρόις (90’ Τίγκες), Μάλεν (81’ Μουκόκο), Μπραντ (90’ Ρέινιερ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.