Φράιμπουργκ – Λεβερκούζεν 2-1: Χρυσή αλλαγή ο Σάντε

Ο Κέβιν Σάντε με γκολ έξι λεπτά πριν από το τέλος ήρθε από τον πάγκο για να χαρίσει την νίκη στη Φράιμπουργκ που σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση της κατάταξης.

Καλύτερη η Φράιμπουργκ στο πρώτο ημίχρονο μπήκε στα “κόκκινα” χάνοντας κλασικές ευκαιρίες με Σλότερμπεκ και Χέλερ. Στο 32ο λεπτό ο Τζέονγκ θα κερδίσει πέναλτι μετά από χέρι του Φρίμπονγκ και ο Βιντσέντσο Γκρίφο άνοιξε το σκορ με το 4ο φετινό του γκολ (1-0, 33ο λεπτό). Η Λεβερκούζεν που έπαιξε περισσότερες με αντεπιθέσεις κατάφερε να βρει γκολ και την ισοφάριση μετά το κόρνερ του Βιρτς, το γυριστό του Τα και την κεφαλιά του Αράνγκις (1-1, 45+).

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν αργός έως και εκνευριστικός με τις δύο ομάδες αρκετά προσεκτικές να προσέχουν τις άμυνες τους και να μην φτιάχνουν φάσεις. Η Φράιμπουργκ που και στο δεύτερο μέρος ήταν καλύτερη κατάφερε να πετύχει γκολ με τον Κέβιν Σάντε που ήρθε από τον πάγκο να χαρίσει την νίκη μετά το γύρισμα του Ντεμίροβιτς και το λάθος του Χραντέτσκι (2-1,84ο λεπτό). Η Φράιμπουργκ ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας και η Λεβερκούζεν υποχώρησε στην 4η.

Φράιμπουργκ (Στράιχ): Φλέκεν, Γκούντερ, Νίκο Σλότερμπεκ, Λίνχαρτ, Κούμπλερ, Χέφλερ, Χάμπερερ (79′ Έγγκεσταϊν), Γκρίφο (79′ Ντεμίροβιτς), Τζέονγκ (90′ Κέβεν Σλότερμπεκ), Σάλαϊ (56′ Σάντε), Χέλερ

Λεβερκούζεν (Σεοάνε): Χραντέτσκι, Φρίμπονγκ, Κοσούνου, Τα, Σινκχράβεν (87′ Μπάκερ), Αράνγκις (79′ Παλάσιος), Άντριχ, Αντλί (76′ Παουλίνιο), Βιρτς, Ντεμίρμπαϊ (87′ Σερτντεμίρ), Σικ (75′ Αλάριο)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.