Φράιμπουργκ – Χόφενχαϊμ 1-2: Έκλεψε διπλό στις καθυστερήσεις (hls)

Ένα γκολ του Ρίτσαρντς στο 94ο λεπτό χάρισε στην Χόφενχαϊμ την τρίτη εκτός έδρας νίκη της απέναντι στην Φράιμπουργκ που έχασε πέναλτι με τον Γκρίφο.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Ντάβιντ Ράουμ με το πρώτο γκολ του στην Μπουντεσλίγκα έδωσε νωρίς το προβάδισμα στην Χόφενχαϊμ (1-0). Η Φράιμπουργκ κατάφερε να ισοφαρίσει σκοράροντας για 14η φορά από στημένη φάση με τον Νίκο Σλότερμπεκ μετά το κόρνερ του Γκρίφο (1-1, 21ο λεπτό). Φτωχό σε φάσεις το υπόλοιπο του ημιχρόνου με την Χόφενχαϊμ να περιμένει την περισσότερη ώρα στο μισό της γήπεδο την πιο δραστήρια Φράιμπουργκ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Φράιμπουργκ κέρδισε πέναλτι με τον Γκούντερ μετά το μαρκάρισμα του Αγκπογκούμα, όμως ο Μπάουμαν σταμάτησε τον Βιντσέτσο Γρίφο από τα 11 μέτρα στο 61ο λεπτό. Η Χόφενχαϊμ έψαξε το γκολ με την είσοδο του Μπάουμγκαρτνερ που είχε τρεις καλές στιγμές μέσα σε 3 λεπτά όμως οείχε τις απαντήσεις. Στις καθυστερήσεις η καλύτερη ομάδα στα στημένα την πλήρωσε από το κόρνερ του Ράουμ που μετά το γκολ έδωσε και ασίστ στον Ρίτσαρντς που με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (1-2, 94ο λεπτό). Για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Σεμπάστιαν Χένες η Χόφενχαϊμ σημειώνει τέσσερις διαδοχικές νίκες.

Δείτε ΕΔΩ τα highlights της αναμέτρησης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.