Γκλάντμπαχ-Φράιμπουργκ 0-6: Στην τετράδα με ρεκόρ (hls)

Η Φράιμπουργκ σκόρπισε με 6-0 την Γκλάντμπαχ εκτός έδρας σε αγώνα για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος στη Μπουντεσλίγκα.

Ο… εφιάλτης της Μπορούσια άρχισε νωρίς αφού στο πρώτο πεντάλεπτο του αγώνα η Φράιμπουργκ σημέιωσε δύο γκολ. Πρώτα με τον Έγκεσταϊν στο 2′ και στη συνέχεια με τον Σάλντε στο 5′ να σκοράρει για πρώτη φορά στην καριέρα του στη Μπουντεσλίγκα.
Στο 12′ ο Λίνχαρντ διαμόρφωσε το 0-3 και έξι λεπτά αργότερα ο Χέφλερ με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και μετά από εκτέλεση κόρνερ έκανε το 0-4.

Δείτε ΕΔΩ τα highlights της αναμέτρησης

Ο Χιούλερ αξιοποίησε ακόμη μια αδυναμία της άμυνας των γηπεδούχων να βγάλουν άμυνα σε στατική φάση διαμορφώνοντας το 0-5 στο 25ο λεπτό και η Φράιμπουργκ έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία της Μπουντεσλίγκα που πέτυχε 5 γκολ σε 25 λεπτά σε εκτός έδρας αγώνα. Ρεκόρ που έχει η Γκλάντμπαχ αλλά με 5 γκολ σε εντός έδρας ματς από τη δεκαετία του ’80.
Το 0-6, σκορ πρώτου ημιχρόνου διαμόρφωσε ο Σλότερμπεκ στο 37ο λεπτό. Η Γκλάντμπαχ σημείωσε 6 γκολ με 6 διαφορετικούς παίκτες στο πρώτο ημίχρονο.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα και το 0-6 έμεινε μέχρι το τέλος χωρίς να γίνουν κλασσικές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.