Μπάγερν Μονάχου: Ο Μίλερ θεωρεί αδικημένο τον Λεβαντόφσκι

Ο Τόμας Μίλερ τόνισε πως ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι άξιζε τη “Χρυσή Μπάλα” και θωρεί πως ο συμπαίκτης του αδικήθηκε.

Ο Γερμανός ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Μονάχου θυμήθηκε και την περίπτωση του Φρανκ Ριμπερί το 2013 και υπογράμμισε πως δεν έμεινε έκπληκτος με την κατάκτηση του βραβείου από τον Λιονέλ Μέσι.

Χαρακτηριστικά, ο Μίλερ έγραψε στο “Linkedin”: “Από βαυαρική, πολωνική αλλά και από γερμανική άποψη, η παρουσίαση της Χρυσής Μπάλας χθες το απόγευμα ήταν σίγουρα μια απογοήτευση. Για κάποιους έστω και λίγο περισσότερο. Αν και είμαι στη δουλειά για λίγο περισσότερο και επομένως δεν ήμουν πραγματικά έκπληκτος με το αποτέλεσμα (ήταν παρόμοιο με τον Φρανκ Ριμπέρι το 2013), το όλο πράγμα σχημάτισε ή ενίσχυσε μια σκέψη μέσα μου.

Έχουμε σπουδαίους παίκτες στην Bundesliga και δεν πρέπει να μας κρύβουμε. Ωστόσο, περαιτέρω διεθνείς επιτυχίες είναι απαραίτητες για την παγκόσμια αναγνώριση. Αυτό είναι επίσης ένα τεράστιο κίνητρο για μένα να βάλω τα πάντα στην ισορροπία για να φέρω το Champions League πίσω στο Μόναχο και να δείξω στον κόσμο του ποδοσφαίρου τι συμβαίνει. Και πάνω από όλα, τι έχει να προσφέρει το γερμανικό ποδόσφαιρο. Έχουμε την επόμενη ευκαιρία να το κάνουμε την επόμενη Τετάρτη στον αγώνα του Champions League με την Μπαρτσελόνα. Ας το αντιμετωπίσουμε!

ΥΓ: Με τον Λιονέλ Μέσι, οι εκλογές ήταν ίσως το καλύτερο ατομικιστικό που έχει δημιουργήσει ποτέ το ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια λοιπόν στον Lionel για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας, ακόμα κι αν πιστεύω ότι ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι θα το άξιζε περισσότερο αυτή τη φορά. Τι εννοείτε όλοι;”.

Το σχετικό ποστάρισμα:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.