Ντένις Ζακαριά: Στο “ραντάρ” της μισής Ευρώπης

Μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες βρίσκονται στο κυνήγι του Ελβετού μέσου, Ντένις Ζακαριά, καθώς η Γκλάντμπαχ δεν αποκλείει την αποχώρηση του τον Ιανουάριο.

Ο μέσος θα είναι ελεύθερος τον καλοκαίρι του 2022, με το συμβόλαιό του να λήγει στο τέλος της φετινής σεζόν, καθιστώντας τον καυτό όνομα στο μεταγραφικό παζάρι του χειμώνα. Γιουβέντους και Ρόμα έχουν ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον τους, μαζί με ομάδες όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Άρσεναλ και η Μάντσεστερ Σίτι στην Πρέμιερ Λιγκ.

«Θα μπορούσε να φύγει τον Ιανουάριο; Δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα στην εποχή του κορωνοϊού», είπε στους δημοσιογράφους ο διευθυντής της Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ, Μαξ Έμπερλ. «Το μήνυμά μας είναι ξεκάθαρο, θέλουμε να επεκτείνουμε τα συμβόλαια με τους Ματίας Γκίντερ και Ντένις Ζακαρία. Δεν αναζητούν απλώς μια οικονομική συμφωνία, αλλά μια συμφωνία που θα ταιριάζει και στις αθλητικές τους φιλοδοξίες»

Η Ίντερ είχε ήδη ενδιαφερθεί για τον κεντρικό αμυντικό Ματίας Γκίντερ ως πιθανό αντικαταστάτη του Ολλανδού Στέφαν ντε Φράι, αλλά τώρα αναζητά αντικαταστάτη του Κροάτη Μαρσέλο Μπρόζοβιτς, ο οποίος ακόμα δεν έχει επεκτείνει το συμβόλαιό του. Ενώ η Ρόμα και η Γιουβέντους πρέπει να πουλήσουν πρώτα παίκτες για να εξοικονομήσουν χρήματα για τον Ζακαριά, η Ίντερ μπορεί να αποκτήσει λίγη περισσότερη ελευθερία μετά τις μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις, σύμφωνα με το Calciomercato.com. Οι Αμαντού Ντιαβαρά και Γκονζάλο Βιγιάρ βρίσκονται στο σφυρί, ενώ η Γιουβέντους θα μπορούσε δύσκολα να βρει αγοραστές για τον Άαρον Ράμσεϊ, Αντριέν Ραμπιό και Ροντρίγο Μπεντανκούρ, ώστε να καλύψει τους μισθούς τους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.