Λεβερκούζεν – Βόλφσμπουργκ 0-2: Νέος προπονητής και νίκη μετά από 1.5 μήνα (hls)

Η Λεβερκούζεν παρατάχτηκε με απουσίες και η Βόλφσμπουργκ με νέο προπονητή τον Φλόριαν Κούφελντ κατάφερε να κερδίσει μετά από οχτώ αγωνιστικές.

Χωρίς νίκη η Λεβερκούζεν στα τελευταία πέντε ματς σε όλες τις διοργανώσεις, απουσίαζαν οι Σικ, Μπελαράμπι και Ντιαμπί, υπέστη τρίτη ήττα μέσα στην Μπάι Αρένα, δεν κατάφερε να σκοράρει για πρώτη φορά φέτος σε όλες τις διοργανώσεις και παρέμεινε στους 17 βαθμούς. Η Βόλφσμπουργκ με νέο προπονητή μετά την απομάκρυνση του Μάρκο Φαν Μπόμελ, κατάφερε να πάρει τρίποντο για πέμπτη φορά στην εφετινή σεζόν. Ο Φλόριαν Κούφελντ κατάφερε να φέρει φρέσκο αέρα και να πανηγυρίσει μια σπουδαία νίκη για πρώτη φορά μετά τις 11 Σεπτεμβρίου και την νίκη κόντρα στη Γκρόιτερ Φιρτ (0-2).

Δύο γκολ σε τρία λεπτά για την Βόλφσμπουργκ με τον Ενμέτσα να αξιοποιεί το γύρισμα του Λουκεμπάκιο ανοίγοντας το σκορ (0-1, 48ο λεπτό) και ο Άρνολντ σκόραρε για 10η συνεχόμενη σεζόν στην Μπουντεσλίγκα και με το πρώτο φετινό του γκολ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Στις καθυστερήσεις ο Λακρουά αποβλήθηκε για κράτημα της φανέλας του Λούκας Αλάριο, με τον Αργεντινό επιθετικό να κερδίζει πέναλτι που δεν αξιοποίησε καθώς τον νίκησε ο Κάστελς.

Δείτε ΕΔΩ τα highlights της αναμέτρησης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.