Αρμίνια – Ντόρτμουντ 1-3: Εύκολο “διπλό” χωρίς Χάαλαντ (hls)

Η Μπορούσια πέρασε από το Μπίλεφελντ πετυχαίνοντας τρίτη συνεχόμενη νίκη σε μια αναμέτρηση που παρατάχτηκε χωρίς τον Χάαλαντ.

Η ομάδα του Μάρο Ρόζε ταξίδεψε στο Μπίλεφελντ χωρίς τους Χάαλαντ, Μενιέ, Γκερέιρο, Ρέινα, Σουλτζ, Μουκόκο, Σμέλτσερ, έχασε και τον Κόμπελ στο ημίχρονο, αλλά κατάφερε να φύγει νικήτρια με σχετική άνεση, κόντρα σε μια ομάδα που δεν έχει κατορθώσει ακόμα να πανηγυρίσει νίκη. Η Ντόρτμουντ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα μετά το πέναλτι που κέρδισε ο Μάλεν και εκτέλεσε ο Εμρέ Τσαν, πρώτο γκολ του Γερμανού μέσου μετά τον ένα χρόνο (1-0, 31ο λεπτό). Στο φινάλε του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι πήραν μαξιλάρι δύο τερμάτων με το εξαιρετικό βολέ του Ματς Χούμελς (0-2, 45ο λεπτό).

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ντόρτμουντ έκανε διαχείριση αποτελέσματος και όταν έβαλε την μπάλα κάτω, ο Τζουντ Μπέλιγχαμ με πολύ ωραίο σόλο ανέβασε το δείκτη του σκορ με το 2ο προσωπικό του γκολ (0-3, 72ο λεπτό). Η Αρμίνια κατάφερε να πετύχει το γκολ της τιμής με τον Φάμπιαν Κλος να εκτελεί το πέναλτι που κέρδισε ο Βίμερ από μαρκάρισμα του Χούμελς (1-3, 87ο λεπτό). Σε ακόμα ένα παιχνίδι η Ντόρτμουντ δεν κατόρθωσε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της, αλλά πέτυχε την 7η συνεχόμενη νίκη της απέναντι στην Αρμίνια.

Αρμίνια: Ορτέγκα, Νίλσον, Πίπερ, Μπρούνερ (46′ Ράμος), Λάουρσεν (74′ Τσιμπόρα), Φερνάντες (64′ Βίμερ), Σεπφ, Πριτλ, Κούνζε, Χακ (74′ Κρούγκερ), Σέρα (46′ Κλος)

Ντόρτμουντ: Κόμπελ (46′ Χιτζ), Ακάντζι, Χούμελς (88′ Μαλόνεϊ), Πόνγκρατσιτς, Αζάρ, Βολφ, Τσαν (76′ Βίτσελ), Μπέλιγχαμ, Μπραντ (67′ Ρεϊνιέ), Ρόις, Μάλεν (66′ Τίγκες)

Δείτε εδώ τα highlights της αναμέτρησης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.