Λεβαντόφσκι: Προτάθηκε στην Παρί Σεν Ζερμέν

Τα «παιχνίδια» γύρω από το μέλλον του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι συνεχίζονται με τον μάνατζερ του, να τον προτείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Τα «παιχνίδια» γύρω από το μέλλον του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι συνεχίζονται με τον μάνατζερ του, να τον προτείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν.
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι φαίνεται δυσαρεστημένος στην Μπάγερν Μονάχου, γι’ αυτό και ο μάνατζερ του Πίνι Ζάχαβι τον πρότεινε στους Παριζιάνους.
Ο Πολωνός «μπόμπερ» αλλάζει συνεχώς αποφάσεις γύρω από το μέλλον του και κατά πως φαίνεται έχει στηθεί ένα καλά μελετημένο παιχνίδι ώστε ν’ αποκομίσει τα περισσότερα που μπορεί, απ’ όπου μπορεί.
Το συμβόλαιο του Πολωνού στράικερ με τους Βαυαρούς ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023. Πριν από μερικούς μήνες, ο Λεβαντόφσκι φέρεται να ζήτησε την αποχώρησή του από την Μπάγερν θέλοντας να ζήσει νέες εμπειρίες στην ποδοσφαιρική του καριέρα.
Στην συνέχεια άλλαξε ρότα και δήλωσε ότι θα ήθελε να παραμείνει στην Μπάγερν και ν’ ανανεώσει το συμβόλαιο του.
Πρόσφατα η «BILD», ανέφερε ότι ο Λεβαντόφσκι είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένος με την διοίκηση των Βαυαρών, μετά τα σχόλια του αθλητικού διευθυντή της ομάδας, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, περί ενδιαφέροντος για τον Χάαλαντ.
Προφανώς ως νέο μοχλό πίεσης με την σειρά του ο Λεβαντόφσκι έβαλε τον Ζάχαβι να τον προτείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν, κάτι που άλλωστε έχει συμβεί και πάλι στο παρελθόν.
Το «πόκερ» γύρω από το μέλλον του Λεβαντόφσκι ακόμη λοιπόν καλά κρατεί και μένει να δούμε ποιος μπλοφάρει και ποιος όχι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.