Μπαγερν Μ.: Τέλος στα σενάρια για Χάαλαντ

Πιο επίσημο δεν γίνεται. Δια στόματος του προέδρου της Μπάγερν Μονάχου, Χέρμπερτ Χάινερ ακούστηκε ότι η Μπάγερν Μονάχου δεν υπάρχει περίπτωση να ενδιαφερθεί για την απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ.

Το επόμενο καλοκαίρι αναμένεται να γίνει πλειστηριασμός από τους υποψήφιους για την απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ από την Μπορούσια Ντόρτμουντ και μέσω του προέδρου της Μπάγερν Μονάχου, Χέρμπερτ Χάινερ υπήρξε η ενημέρωση ότι η Μπάγερν δεν θα συμμετάσχει.

“Δεν μας ενδιαφέρει. Έχουμε τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο αυτή την στιγμή που σκοράρει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο. Φυσικά και θα επενδύσουμε στην ομάδα το καλοκαίρι αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί τα έσοδά μας έχουν μειωθεί λόγω της πανδημίας” δήλωσε ο Χάινερ στην Ζουντντόιτσε Τσάιτουνγκ.

Οι Βαυαροί έτσι κι αλλιώς σπάνια εκταμιεύουν μεγάλα ποσά για μεταγραφές. Η πιο ακριβή μεταγραφή της ιστορίας τους είναι ο Λούκας Ερνάντεζ ο οποίος στοίχισε 80 εκατομμύρια Ευρώ για να αποκτηθεί από την Ατλέτικο Μαδρίτης και η δεύτερη πιο ακριβή ο Λιρόι Σανέ που αποκτήθηκε από την Μάντσεστερ Σίτι έναντι 45 εκατομμυρίων Ευρώ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.