Χάλαντ: Οι “τρελές” απαιτήσεις του Ραϊόλα

Εξωπραγματικές είναι απαιτήσεις του Μίνο Ραϊόλα για το συμβόλαιο του Έρλινγκ Χάαλαντ, με τον Ιταλό μάνατζερ να ζητά για τον πελάτη του ετήσιες απολαβές ύψους 50 εκατ. ευρώ.

Με τον Κιλιάν Εμπαπέ να μετακομίζει στη Ρεάλ Μαδρίτης ελεύθερος στο τέλος της σεζόν, ο Χάλαντ έχει ήδη βαπτιστεί ως ο τέλειος αντικαταστάτης του νεαρού Γάλλου επιθετικού. Σύμφωνα με ιταλικά μέσα, ο Μίνο Ραϊόλα απαιτεί μισθό ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως για τον πελάτη του συν τα μπόνους.

Αυτό συμβαίνει επίσης επειδή η τιμή του Νορβηγού θα ήταν «χαμηλότερη» από την πραγματική αξία της μετακίνησης του. Τα νούμερα του είναι εξωπραγματικά, 68 γκολ σε 67 παιχνίδια με την Μπορούσια Ντόρτμουντ και με δεδομένο πως η ρήτρα του Έρλινγκ Χάλαντ θα βρίσκεται κάπου στα 75 εκατομμύρια και οι οι ενδιαφερόμενοι για την αγορά του θα σχηματίζουν “ουρές”, ο Ιταλός μάνατζερ προετοιμάζει από τώρα το έδαφος… Ο 21χρονος μπορεί να αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι και σύμφωνα με την La Gazzetta dello Sport, η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται στην pole position για να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.