Ντόρτμουντ – Ουνιόν Βερολίνου 4-2: “Καθάρισε” και πάλι ο Χάαλαντ (hls)

Δύο τέρματα σημείωσε ο Νορβηγός και έφτασε τα 68 γκολ σε 67 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις με την φανέλα των Βεστφαλών.

H Ντόρτμουντ υποδέχτηκε την Ουνιόν Βερολίνου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Bundesliga με τους γηπεδούχους να επικρατούν με σκορ 4-2.

Η ομάδα του Μάρκο Ρόζε ήταν καλύτερη σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα και μάλιστα προηγήθηκε και με διάφορα τριών τερμάτων στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Από εκεί και πέρα κάποια σημάδια χαλάρωσης επέτρεψαν στους φιλοξενούμενους να μπούνε και πάλι στο ματς, με τον Χάαλαντ όμως να βάζει την σφραγίδα του και να “κλειδώνει” το ματς υπέρ της Ντόρτμουντ.

Το σκορ άνοιξε με εξαιρετικό αριστερό σουτ ο Γκερέιρο μόλις στο 10ο λεπτό για να ακολουθήσει ένα ακόμη τέρμα από τον Χάαλαντ (24) περίπου ένα τέταρτο αργότερα.

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ήρθε και το τρίτο τέρμα για τους γηπεδούχους μετά από ένα γύρισμα του Ρόις το οποίο “ανάγκασε” τον Φρίντριχ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Η Ουνιόν βρήκε 2 τέρματα στο επόμενο διάστημα, το πρώτο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κρούζε (57΄) και το επόμενο με κεφαλιά του Βόγκζαμερ μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Το σκορ έκλεισε με εντυπωσιακό τρόπο ο Χάαλαντ ο οποίος έφτασε με την φανέλα της Ντόρτμουντ τα 68 γκολ σε 67 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.