Ντόρτμουντ-Χόφενχαϊμ 3-2: Ματσάρα και νίκη της Μπορούσια (hls)

Με γκολ του Χάλαντ στις καθυστερήσεις η Ντόρτμουντ νίκησε 3-2 την εξαιρετική Χόφενχαϊμ που κρατούσε τον βαθμό μέχρι το 90'.

Η εναρκτήρια αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής είχε σημαντική ευκαιρία για τους φιλοξενούμενος στο 3ο μόλις λεπτό όταν ο Κράμαριτς σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Κόμπελ.

Η Ντόρτμουν κυριάρχησε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, έχοντας απέναντί της μια πολυπρόσωπη και καλά οργανωμένη άμυνα. Μάλεν, Χάλαντ και Ρέινα είχαν τις καλύτερες στιγμές της Ντόρτμουν στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς όμως να βρουν στόχο και με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται χωρίς τέρματα.

Ο Ρέινα έδωσε προβάδισμα στη Ντόρτμουντ στο 49ο λεπτό και αμέσως η ομάδα του Χένες βγήκε στην επίθεση. Απάντησε με ισοφάριση του κορυφαίου παίκτη της στη βραδιά, Μπάουμγκάρντνερ στο 61ο λεπτό.

Οκτώ λεπτά αργότερα ο 18χρονος Μπέλινγχαμ σφράγισε την εξαιρετική του απόδοση σκοράροντας για πρώτη φορά στο εφετινό πρωτάθλημα κάνοντας το 2-1 για τη Ντόρτμουντ. Στο 90ο λεπτό ο Ντάμπουρ που είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι ισοφάρισε σε 2-2, όμως ο Χάλαντ είπε την τελευταία λέξη και με το πρώτο του γκολ φέτος έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους διαμορφώνοντας το 3-2


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.