Ντόρτμουντ – Άιντραχτ Φρ. 5-2 : “Δαιμονισμένος” Χάαλαντ (hls)

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ τα έκανε όλα για την Ντόρτμουντ στο παιχνίδι με την Άιντραχτ. Πέτυχε δύο γκολ και έδωσε τρεις ασίστ έχοντας συμμετοχή σε όλα γκολ της Μπορούσια στο 5-2 απέναντι στην Άιντραχτ.

Ήταν μια ακόμη απόδειξη ότι ο Έλρινγκ Χάαλαντ… είναι πρόβλημα. Πρόβλημα δίχως απάντηση ειδικά όταν βρει χώρο να τρέξει ή μάλλον να καλπάσει με την μπάλα στα πόδια.

Η Άιντραχτ εκτέθηκε από την αμυντική της αφέλεια. Εκτέθηκε από την απροσεξία της και την υπερβολική προσοχή στον Χάαλαντ, όχι φυσικά ότι δεν την δικαιούται.

Ο Νορβηγός έχει συμμετοχή πλέον και στα οκτώ γκολ που έχει πετύχει φέτος η Μπορούσια σε πρωτάθλημα και κύπελλο μετρώντας συνολικά πέντε γκολ και τρεις ασίστ.

Με όλους να κοιτούν αυτόν έδωσε ασίστ στον Ρόις για το 1-0 (3′) και παρά την ατυχία με το αυτογκόλ ισοφάρισης από τον Πάσλακ (27′) δεν πτοήθηκε.

Έδωσε νέα ασίστ στον Αζάρ για το 2-1 στο 32ο λεπτό και αφού κέρασε τους υπόλοιπους είπε να πιεί και ο ίδιος πετυχαίνοντας το 3-1 στο 34ο λεπτό.

Στο 58ο λεπτό έδωσε ασίστ στον Ρέινα για το 4-1 και σκόραρε ξανά στο 72ο λεπτό για το 5-1 και το 62ο γκολ του στο 61ο παιχνίδι του με την Μπορούσια.

Λίγο πριν το τέλος ο Χάουγκε σκόραρε στο ντεμπούτο του με την Άιντραχτ για το τελικό 5-2.

Ο “αθεόφοβος” Χάαλαντ έχασε τετ-α-τετ στο 90ο λεπτό και αντέδρασε λες και έχασε το γκολ της νίκης. Πεινασμένος, ασυγκράτητος, ασταμάτητος και MVP της πρεμιέρας.

Στην βραδιά γιόρτασε και ο Ρόις ο οποίος έγινε ο πέμπτος παίκτης στην ιστορία της Ντόρτμουντ με 100 ή περισσότερα γκολ στην Μπουντεσλίγκα.

Ντόρτμουντ (4-2-3-1) : Κόμπελ – Πάσλακ, Βιτσέλ (79′ Παπαδόπουλος), Ακάντζι, Σουλτς – Νταχούντ, Μπέλινγχαμ (73′ Ντιλέινι) – Ρέινα (88′ Τίγκες), Ρόις (88′ Μουκόκο), Αζάρ (73′ Μάλεν) – Χάλαντ

Άιντραχτ Φρ. (3-4-3) : Τραπ – Ιλσάνκερ (46′ Λεντς), Χίντερεγκερ, Ντικά – Ντα Κόστα, Σο, Χάσεμπε (69′ Χρούστιτς), Κόστιτς (86′ Ακέ) – Κάμαντα (46′ Λίντστρεμ), Μπαρκόκ (46′ Χάουγκε), Μπορέ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.