Μαυροπάνος: Παραμένει στη Στουτγκάρδη

Η Στουτγκάρδη ανακοίνωσε την ανανέωση του δανεισμού του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου για τη σεζόν 2021-22 από την Άρσεναλ.

Ο Έλληνας αμυντικός έπαιξε 21 ματς Μπουντεσλίγκα και 1 στο Κύπελλο πέρσι με τη γερμανική ομάδα, η οποία συμφώνησε με τους «κανονιέρηδες» για την παραμονή του με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι.

«Πάντα τονίζαμε ότι θέλαμε να ”δέσουμε” τον Ντίνο για μεγαλύτερο διάστημα αν παρουσιαστεί η ευκαιρία. Είχε εκφράσει την ξεκάθαρη επιθυμία να μείνει και μπορέσαμε να βρούμε μία λογική λύση με την Άρσεναλ. Ο Ντίνος είναι καθ’ οδόν για να γίνει top κεντρικός αμυντικός και είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε μαζί μας», είπε ο αθλητικός διευθυντής της Στουτγκάρδης Σβεν Μίσλιντατ, ενώ ο παίκτης τόνισε:

«Ήταν μεγάλη μου επιθυμία να συνεχίσω την καριέρα μου στη Στουτγκάρδη. Αυτό έγινε πραγματικότητα. Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια της Στουτγκάρδης για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Ευχαριστώ πολύ τους Σβεν Μίσλιντατ και Πελεγκρίνο Ματαράτσο, αμφότεροι είναι δύο φανταστικοί άνθρωποι που με υποστηρίζουν στο δρόμο μου με μεγάλο επαγγελματισμό. Θέλω να χρησιμοποιήσω όλες τις δυνατότητές μου για να ανταποκριθώ καλύτερα στους στόχους της ομάδας μας. Για το μέλλον, ελπίζω ότι όλοι θα παραμείνουμε υγιείς και ότι οι οπαδοί μας θα μπορούν να μας υποστηρίξουν ξανά στο γήπεδο. Αυτό είναι κάτι που μου λείπει πολύ και ανυπομονώ να βιώσω ξανά την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στο Mercedes-Benz Arena».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.