Τιάγκο: «Έπρεπε να δοθεί η “Χρυσή Μπάλα 2020” στον Λεβαντόφσκι»

Μαζί οδήγησαν τη Μπάγερν Μονάχου σε μεγάλες επιτυχίες.

Ο διεθνής μέσος της Λίβερπουλ, Τιάγκο Αλκάνταρα ονόμασε τον πρώην συμπαίκτη του, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ως τον ποδοσφαιριστή που έπρεπε να κερδίσει τη «Χρυσή Μπάλα» το 2020. Οι δυο τους κέρδισαν έξι πρωταθλήματα κατά τη διάρκεια της συνύπαρξης τους στη Βαυαρία, παράλληλα με το Champions League το 2020, πριν ο Τιάγκο επιλέξει να πάει στη Λίβερπουλ το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Λεβαντόφσκι ολοκλήρωσε την περίοδο 2019/20 με ένα απίστευτο αριθμό επίτευξης τερμάτων. 55 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις πέτυχε ο Πολωνός επιθετικός, μέσα σε μόλις μια σεζόν. Ωστόσο, με το βραβείο να μην δίνεται το 2020 λόγω της πανδημίας του Covid-19, ο Πολωνός σταρ έχασε την ευκαιρία να γράψει το όνομα του κάτω από αυτά των Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο και Λούκα Μόντριτς, που ήταν και οι πιο πρόσφατοι νικητές.

«Είναι σπουδαίος παίκτης και αν υπήρχε η «Χρυσή Μπάλα» πέρυσι, θα την είχε κερδίσει», δήλωσε ο Τιάγκο στη Guardian. «Φαίνεται άδικο να μην μπορεί να απονεμηθεί το βραβείο στο Διαδίκτυο. Η ανάπτυξή του δεν είναι μόνο φυσική, αλλά ψυχική. Πετυχαίνει περισσότερα από 30 γκολ κάθε χρόνο, αλλά συνεχίζει να εξασκείται, να τελειοποιεί αυτά που κάνει καλά και δουλεύει αυτά που δεν κάνει καλά. Αυτό κάνει! Είναι γεννημένος νικητής και τέλειος επαγγελματίας».
Εάν ο Λεβαντόφσκι είχε κερδίσει το βραβείο, θα ήταν η πρώτη απονομή για έναν παίκτη εκτός της La Liga, μετά από την επιτυχία του Ρονάλντο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2008.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.