Στουτγκάρδη: Τέλος η σεζόν για Μαυροπάνο

Η Στουτγκάρδη θα προσπαθήσει την τελευταία αγωνιστική να πάρει Ευρωπαϊκό εισιτήριο αλλά θα πρέπει να το κάνει χωρίς τον Ντίνο Μαυροπάνο.

Η Στουτγκάρδη έκανε σπουδαία δουλειά για να κάνει την ανατροπή στην αναμέτρηση με την Γκλάντμπαχ, να πετύχει την νίκη με 2-1 και να διατηρήσει τις λίγες ελπίδες που έχει για ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Αρμίνια Μπίλεφελντ και θα πρέπει να δώσει την μάχη της χωρίς τον διεθνή Έλληνα κεντρικό αμυντικό Ντίνο Μαυροπάνο ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στο ημίχρονο του αγώνα με την Γκλάντμπαχ.

“Αντιμετώπιζε μυϊκά προβλήματα και λογικά δεν θα μπορέσει να παίξει την τελευταία αγωνιστική. Δεν έχω ενημέρωση από τον γιατρό αλλά μίλησα μαζί του και δεν είχε καλό προαίσθημα” δήλωσε ο κόουτς των Σουηβών Πελεγκρίνο Ματαράτσο.

Ο Μαυροπάνος ίσως και να έπαιξε το τελευταίο του ματς με την Στουτγκάρδη στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός από την Άρσεναλ στην οποία επιστρέφει. Οι Γερμανοί πάντως έχουν αρχίσει ήδη προσπάθειες για να τον κρατήσουν στο ρόστερ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.