Λειψία – Στουτγάρδη 2-0 : Κλειδώνουν την 2η θέση οι «Ταύροι» (hls)

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Νάγκελσμαν

Νίκη που την εδραιώνει στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα πέτυχε η Λειψία επικρατώντας 1-0 της Στουτγάρδης εντός έδρας στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 64 βαθμούς (7 πίσω από τη Μπάγερν) ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν στους 39 και την 10η θέση.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για τους φιλοξενούμενους καθώς μόλις στο 14ο λεπτό ο Αχαμάμπα πήρε απευθείας κόκκινη κάρτα μετά από ένα πολύ δυνατό μαρκάρισμα και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες για το υπόλοιπο της αναμέτρησης. Η συνέχεια, ανήκε αποκλειστικά στους γηπεδούχους, που στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφεραν να σκοράρουν χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες. Σε κάθε περίπτωση όμως, φαινόταν ότι το γκολ ήταν θέμα χρόνου να βρεθεί. Σκορ ημιχρόνου : 0-0.

Αυτό που έψαχνε σε όλο το πρώτο μέρος η Λειψία, το βρήκε στο ξεκίνημα του δεύτερου. Στο 46′ λοιπόν, ο Χαινταρά εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Όλμο και άνοιξε το σκορ βάζοντας το 7ο γκολ του στη φετινή σεζόν και γράφοντας το 1-0. “Οι Ταύροι” συνέχισαν να αποδίδουν όμορφο ποδόσφαιρο στο γήπεδο δημιουργώντας συνεχώς ευκαιρίες. Στο 67′ μια από αυτές έγινε γκολ, και κάπως έτσι η Λειψία κλείδωσε τη νίκη. Συγκεκριμένα, ο Φόρσμπεργκ που είχε περάσει στο παιχνίδι ως αλλαγή, σκόραρε από την άσπρη βούλα μετά από πέναλτι που παραχώρησε ο Μαυροπάνος και έγραψε το 2-0. Αυτό, ήταν και τελικό σκορ του αγώνα στην Red Bull Arena με την Λειψία να πετυχαίνει την 19η νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα.

Λειψία (Νάγκελσμαν) : Γκουλάσκι, Κλόστερμαν, Κονατέ, Ορμπάν, Άνταμς, Όλμο, Κάμπλ, Χαινταρά, Ανχελίνο, Ενκουκού, Σόρλοθ

Στουτγάρδη (Ματαράζο) : Κομπέλ, Μαυροπάνος, Άντον, Κέμπφ, Κουλιμπαλί, Εντό, Αχαμάμπα, Μάσιμο, Φόστερ, Κάστρο, Κάλατζιτς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.