Βundesliga: Μπάγερν έτοιμη για στέψη, υποβιβασμός για Σάλκε (hls)

Οι πρωταθλητές βρίσκονται μια ανάσα από τον 9ο διαδοχικό τίτλο τους, μετά την εύκολη νίκη επί της Λεβερκούζεν και την ήττα της Λειψίας, η Σάλκε υποβιβάστηκε, ενώ η Άιντραχτ είναι ακόμη πιο κοντά στο Champions League.

Η 30η αγωνιστική της Bundesliga φέρνει την Μπάγερν Μονάχου ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του 31ου πρωταθλήματος, μετά τη νίκη της με 2-0 επί της Λεβερκούζεν. Αυτό σημαίνει πως με νέα επιτυχία στην έδρα της Μάιντς το προσεχές Σάββατο, η Μπάγερν θα διατηρήσει τα εντός των τειχών κεκτημένα της.

Oι Βαυαροί βρήκαν το γρήγορο προβάδισμα στο 7’, μετά τη σέντρα του Αλάμπα, ο Χραντέτσκι είχε την απάντηση στην προσπάθεια του Μίλερ, όχι όμως και σε εκείνη του Τσούπο-Μότινγκ. Στο 13’ το σύνολο του Χάνζι Φλικ πέτυχε και δεύτερο γκολ, μετά την κάκιστη απομάκρυνση του Σίνκχραβεν και το άψογο σουτ του Κίμιχ.

H Σάλκε για πρώτη φορά από το 1991 θα αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, αφού η ήττα στο Μπίλεφελντ από την Αρμίνια ήταν καταδικαστική σε συνδυασμό με τη νίκη της Κολωνίας επί της Λειψίας. Το δυνατό σουτ του Κλος από μακρινή απόσταση στο 50’ ήταν αρκετό για να δώσει τη χαριστική βολή στην ομάδα του Δημήτρη Γραμμόζη, με τον Τιαό να αποβάλλεται για τους φιλοξενούμενους στο 71’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Επιστροφή στις νίκες για τη Άιντραχτ, μετά τη συντριβή από την Γκλάντμπαχ την προηγούμενη αγωνιστική. Οι «αετοί» επιβλήθηκαν στη Φρανκφούρτη με 2-0 της Άουγκσμπουργκ χάρη στα γκολ των Χίντερεγκερ (37’) και Σίλβα (58’) ενώ ο Φινμπόγκασον έχασε πέναλτι στο 73’. Κάπως έτσι η Άιντραχτ βρίσκεται στην τρίτη θέση, νιώθοντας πιο σίγουρη για συμμετοχή στο επόμενο Champions League.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.