Ο Πίρλο αποθέωσε τον αξιόπιστο Μοράτα

Ο Αντρέα Πίρλο αποθέωσε τον Άλβαρο Μοράτα ο οποίος έχει εντυπωσιάσει από τότε που επέστρεψε στο Τορίνο για την δεύτερη θητεία του.

Ο Αντρέα Πίρλο αποθέωσε τον Άλβαρο Μοράτα ο οποίος έχει εντυπωσιάσει από τότε που επέστρεψε στο Τορίνο για την δεύτερη θητεία του. Ο Ισπανός επιθετικός γύρισε σπίτι του, στη Γιουβέντους, με την μορφή δανεισμού με την οψιόν αγοράς, την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου. Από τότε που γύρισε, κέρδισε αμέσως την εμπιστοσύνη του παλιού του συμπαίκτη στην ομάδα (2014-2016), Αντρέα Πίρλο, που τον καθιέρωσε βασικό στη κορυφή της επίθεσης.

Ο Μοράτα έχει σκοράρει έξι φορές σε οχτώ παιχνίδια (2 γκολ στη Serie A και 4 στο Champions League) , ενώ έχει ξανακερδίσει και μια θέση στην Εθνική Ισπανίας όπου σκόραρε κόντρα στη Γερμανία (6-0) .Ο Πίρλο γνώριζε την αξία του 28χρονου…

”Είναι σπουδαίος παίκτης, γι’ αυτό και τον φέραμε στο Τορίνο. Έχει κερδίσει την αυτοπεποίθηση που έχασε στο Λονδίνο και τη Μαδρίτη. Γνωρίζουμε την αξία του και πλέον τον κρατάμε γερά στην ομάδα”.

Η Γιουβέντους αντιμετωπίζει την Κάλιαρι (21/11, 21.45 Novasports) και ο Μοράτα αναμένεται να ξεκινήσει βασικός για 6 φορά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.