Βραζιλία: Δεν πληρώνει ο Νεϊμάρ την εγγύηση του Ντάνι Άλβες

Ο πατέρας του Νεϊμάρ Τζούνιορ ξεκαθάρισε πως η οικογένεια δεν είναι διατεθειμένη να καλύψει την εγγύηση του Ντάνι Άλβες, προκειμένου να αποφυλακιστεί.

Τις τελευταίες ημέρες δημοσιεύματα ήθελαν τον Νεϊμάρ να είναι αυτός που θα κάλυπτε την εγγύηση του ενός εκατομμυρίου ευρώ, για να αποφυλακιστεί ο πρώην συμπαίκτη του από τις καταλανικές φυλακές. Ο πατέρας του με μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διέψευσε τα συγκεκριμένα σενάρια και τόνισε πως μετά την απόφαση της ισπανικής δικαιοσύνης, η οικογένεια του Νεϊμάρ δε θέλει να εμπλακεί στην υπόθεση.

Χαρακτηριστικά, αναφέρει στο μήνυμά του: «Όπως όλοι γνωρίζουν, στην αρχή βοήθησα τον Ντάνι Άλβες, χωρίς να έχω καμία σχέση με οποιαδήποτε δίκη. Αυτή τη στιγμή όμως υπάρχει μια διαφορετική πραγματικότητα, αφού η ισπανική Δικαιοσύνη έχει ήδη αποφασίσει να καταδικάσει τον Ντάνι Άλβες. Υπάρχουν εικασίες και προσπάθειες να συσχετιστεί το όνομά μου και το όνομα του γιου μου με ένα θέμα που δε μας αφορά πλέον. Ελπίζω ότι ο Ντανιέλ θα βρει, μαζί με τη δική του οικογένεια, όλες τις απαντήσεις που ψάχνετε. Για εμάς, για την οικογένειά μου, το θέμα έχει τελειώσει. Και αυτό είναι όλο».

Το σχετικό ποστάρισμα:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.