Κορίνθιας: Δυσαρέσκεια για τον Βίτορ Περέιρα

Ο Βίτορ Περέιρα έχει προκαλέσει αντιδράσεις στη Βραζιλία, με τις πρόσφατες δηλώσεις για έλλειψη παιδείας στη χώρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει βρεθεί στο επίκεντρο της κριτικής του βραζιλιάνικου Τύπου, ενώ δυσαρέσκεια υπάρχει και στους ιθύνοντες της Κορίνθιας. Ο έμπειρος προπονητής δήλωσε μεταξύ άλλων, πως είναι δύσκολο για ένα προπονητή να δουλέψει και να αφήσει έργο σε μια βραζιλιάνικη ομάδα.

Χαρακτηριστικά, ο Βίτορ Περέιρα δήλωσε: «Αυτό που μου άρεσε λιγότερο ήταν η έλλειψη παιδείας, η πολλή έλλειψη εκπαίδευσης. Δεν επισημαίνω συγκεκριμένα το Α, το Β ή το Γ, είναι μια γενική έλλειψη παιδείας. Πρέπει να έχεις το στομάχι για να το αντέξεις. Η έλλειψη παιδείας είναι σε ό,τι αφορά το ποδόσφαιρο, μερικές φορές ξεπερνά το όριο, το συναίσθημα ξεπερνά το όριο των λέξεων. Λένε πράγματα που εμείς εδώ δεν είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε… Εκεί μπορεί να είναι φυσιολογικό, το οποίο έχω ήδη συνειδητοποιήσει ότι είναι λίγο πολιτισμικό. Τώρα, για εμάς είναι λίγο δύσκολο».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Στη Βραζιλία είναι δύσκολο να σταθεροποιηθεί ένα έργο. Τα πλάνα είναι μέχρι την επόμενη νίκη και ακόμη και μετά από μια νίκη τα πράγματα μπορεί να πάνε στραβά. Η Βραζιλία είναι πολύ συναίσθημα, πρέπει να πάτε εκεί για να κατανοήσετε τη δυσκολία, το πλαίσιο. Πιστεύουμε ότι εμείς προετοιμαζόμαστε εδώ προπονώντας την Πόρτο, τη Φενέρμπαχτσε, τον Ολυμπιακό, αλλά στη Βραζιλία, συναισθηματικά και ελλείψει ορθολογισμού, ή παίρνεις αποτελέσματα ή το έργο έχει τελειώσει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.