Κορίνθιανς: Παραιτήθηκε μετά την κατακραυγή ο Κούκα

Οι φίλαθλοι της Κορίνθιανς και η ομάδα γυναικών του συλλόγου είχαν ταχθεί κατά της πρόσληψης του Κούκα στην τεχνική ηγεσία και τελικά δικαιώθηκαν.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τη βραζιλιάνικη ομάδα, μην μπορώντας να αντέξει την έντονη κριτική που δέχονταν από τους φιλάθλους. Οι φίλαθλοι της Κορίνθιανς δεν ήθελαν τον έμπειρο προπονητή στον πάγκο της ομάδας του, λόγω της καταδίκης του το 1989 από την ελβετική δικαιοσύνη, για βιασμό. Ο Κούκα, που τότε αγωνίζονταν στην Γκρέμιο είχε κριθεί ένοχος μαζί με δυο τότε συμπαίκτες του για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Η δίκη είχε γίνει χωρίς την παρουσία τους και ο Κούκα δήλωνε αθώος.

Ο έμπειρος προπονητής φέρεται να είπε στους παίκτες της Κορίνθιανς, όταν τους ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας: «Έζησα έναν εφιάλτη και τις τελευταίες μέρες κυριολεκτικά με σφάγιασαν. Είναι από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να συμβεί, τα κοινωνικά δίκτυα των κοριτσιών μου έχουν γεμίσει από προσβολές για εμένα. Σε ένα μήνα θα γίνω 60 ετών και σε αυτή την ηλικία η οικογένεια είναι πάντα πρώτη, οπότε φεύγω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.