Παλμέιρας: Υπέγραψε νέο συμβόλαιο ο Αμπέλ Φερέιρα (vid)

Στην Παλμέιρας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αμπέλ Φερέιρα, καθώς υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, το οποίο θα έχει χρονική διάρκεια έως το 2024.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την παραμονή του στη βραζιλιάνικη ομάδα, τονίζοντας μεταξύ άλλων, πως βρήκε σε αυτή μια οικογένεια.

Χαρακτηριστικά, ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ δήλωσε: “Πριν αποδεχτώ την πρόσκληση να προπονήσω την Παλμέιρας, έπρεπε να σκεφτώ όλα τα εμπόδια που θα με περίμεναν. Το μεγαλύτερο θα ήταν αναμφίβολα η απόσταση από την οικογένειά μου, δεν είναι εύκολο να μείνουμε μακριά από αυτούς που θέλουμε να είμαστε πιο κοντά, τους ανθρώπους που αγαπάμε. Ήμουν πάντα ξεκάθαρος με τον εαυτό μου, ωστόσο, ότι δεν υπάρχει νίκη χωρίς θυσίες. Για να γίνω καλύτερος προπονητής θα έπρεπε να συμμετάσχω στους καλύτερους. Διασχίζοντας τον Ατλαντικό Ωκεανό δε βρήκα μόνο ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ στον κόσμο, αλλά και μια οικογένεια. Μαζί, ζούμε αξέχαστες στιγμές. Γευτήκαμε την έκσταση της κατάκτησης δύο Libertadores, ενός Κυπέλλου και ενός Σούπερ Καπ Νότιας Αμερικής, εκπροσωπήσαμε το ποδόσφαιρο της Βραζιλίας σε δύο παγκόσμια κύπελλα, κερδίσαμε νίκες που έμειναν στην ιστορία του μεγαλύτερου πρωταθλητή της Βραζιλίας. Υποστήκαμε ήττες που πλήγωσαν την ψυχή μας, αλλά αυτό ενίσχυσε την περηφάνια μας ως ομάδα εργασίας και ως οικογένεια θα προχωρήσουμε. Με ψύχραιμο κεφάλι και ζεστή καρδιά, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πω: Αν είναι για το καλό όλων και τη γενική ευτυχία της οικογένειας της Palmeiras, λέω στον κόσμο ότι μένω!”.

Το σχετικό βίντεο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.