Bραζιλία: Ο Ρονάλντο αγόρασε την Κρουζέιρο!

Ιδιοκτήτης - και - της Κρουζέιρο είναι πλέον ο Ρονάλντο, καθώς ο σπουδαίος Βραζιλιάνος επιθετικός απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ομάδας που ξεκίνησε την καριέρα του!

Ιδιοκτήτης – και – της Κρουζέιρο είναι πλέον ο Ρονάλντο, καθώς ο σπουδαίος Βραζιλιάνος επιθετικός απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ομάδας που ξεκίνησε την καριέρα του!

Έντονο ενδιαφέρον για τον αγορά της Κρουζέιρο είχαν δείξει αρκετά funds, ωστόσο ο Ρονάλντο κατάφερε στο… νήμα να αποκτήσει το 90% της Κρουζέιρο έναντι 63 εκ. ευρώ.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που ολοκληρώσαμε τη συμφωνία. Έχω πολλά να δώσω πίσω στην Κρουζέιρο και φέρω την ομάδα πίσω εκεί που της αξίζει να βρίσκεται. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Ζήτησα από τους οπαδούς να επανασυνδεθούν με την ομάδα, να πηγαίνουν στο γήπεδο, διότι θα χρειαστούμε πολλή δύναμη και ενότητα. Έχουμε πολλή δουλειά και φιλοδοξία να κάνουμε την Κρουζέιρο μεγάλη ξανά. Δεν έχουμε τίποτα να γιορτάσουμε ακόμα, αλλά έχουμε πολλή φιλοδοξία”, δήλωσε ο Ρονάλντο μετά τις υπογραφές.

Ο σπουδαίος Ρονάλντο είναι επίσης ιδιοκτήτης και της ισπανικής Βαγιαδολίδ, ενώ καλείται να διαχειριστεί μια δύσκολη κατάσταση στην Κρουζέιρο, η οποία ταλαιπωρείται από οικονομικά προβλήματα τα τελευταία χρόνια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.