Παλμέιρας: Τα έβαλε με το VAR ο Φερέιρα

Ο Αμπέλ Φερέιρα καταφέρθηκε εναντίον του VAR, μετά το τέλος της αναμέτρησης της Παλμέιρας με την Ατλέτικο Μινέιρο για το πρωτάθλημα Βραζιλίας.

Η ομάδα του ηττήθηκε 2-1 και ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ δήλωσε πως όσοι βρίσκονταν στο VAR έτρωγαν… pop corn την ώρα του αγώνα.

Χαρακτηριστικά, ο Φερέιρα δήλωσε: “Το VAR κάλεσε τον διαιτητή για τα δύο πέναλτι, έπρεπε να τον καλέσει για το φάουλ στον Ρον, ο οποίος έβγαινε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα. Δεν είμαι διαιτητής. Είναι ντροπή το VAR να τρώει… pop corn και να μη βλέπει αυτό που είδαν όλοι”.

Στη συνέχεια, ο Πορτογάλος τεχνικός συμπλήρωσε: “Πρέπει να βελτιωθούμε, αλλά υπήρξαν παράγοντες, οι οποίοι επηρέασαν το αποτέλεσμα. Διακυβεύοντα πολλά. Το πρεστίζ, χρήματα… Πρέπει να έχουμε επαγγελματική διαιτησία και όχι ερασιτεχνική. Είναι η τρίτη φορά που μας σφυρίζει ο συγκεκριμένος διαιτητής. Δεν έχω κάτι μαζί του, αλλά ελπίζω να μη μας διαιτητεύσει ξανά. Κόντρα στη Σάο Πάολο δεν είδε το πέναλτι στον Λουίς Αντριάνο. Ούτε στο VAR και σήμερα δεν έδωσε την κόκκινη στον παίκτη που έκανε φάουλ στον Ρον. Αυτή η απόφαση επηρέασε το αποτέλεσμα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.