Ο Μιραλάς έτοιμος για το φιλικό με Γαλλία

Μιλώντας στη βελγική εφημερίδα «Derniere Heure» ο Κέβιν Μιραλάς εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί στο φιλικό κόντρα στη Γαλλία.

Μιλώντας στη βελγική εφημερίδα «Derniere Heure» ο Κέβιν Μιραλάς εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί στο φιλικό κόντρα στη Γαλλία. «Ελπίζω να είμαι στις επιλογές, αλλά ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει. Θέλω να παίξω κόντρα στη Γαλλία και θα δώσω το 100%, εφόσον μου δοθεί η ευκαιρία» είπε.

Και πρόσθεσε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό φιλικό ματς, ιδιαίτερο για μένα, αλλά έτσι και αλλιώς η παρουσία μου στη Εθνική ομάδα είναι τιμή και περηφάνια. Θεωρώ τον εαυτό μου μαχητή και ελπίζω να πάρω άλλη μία ευκαιρία».

Ο Μιραλάς έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοσή του εναντίον της Ρουμανίας:  «Έκανα ένα καλό παιχνίδι. Είμαι ευχαριστημένος τόσο από την προσωπική μου απόδοση όσο και για τη νίκη της ομάδας. Είχαμε ανάγκη μια τέτοια νίκη, μετά τον αποκλεισμό μας από το Euro και την αξίζαμε παρότι φοβηθήκαμε στο τέλος του αγώνα. Αν κάναμε το 3-0, όπως έπρεπε, δεν θα αγχωνόμασταν».

Και κατέληξε: «Πριν από το ματς ήμουν ενθουσιασμένος, αλλά ταυτόχρονα νευρικός και αγχωμένος, επειδή περίμενα πολύ καιρό την επιστροφή μου στην Εθνική. Πρέπει να δουλέψω στους αυτοματισμούς της ομάδας και στις κινήσεις μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.