Γάνδη-Γκενκ 1-1: Σε ματς με 30 ευκαιρίες! (highlights)

Η πρωτοπόρος Γάνδη παρέμεινε αήττητη αλλά έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας μετά την ισοπαλία απέναντι στην Γκενκ σε ματς με αμέτρητες ευκαιρίες για τις δύο ομάδες.

Η Γκενκ μπήκε πιο δυνατά στο γήπεδο και κράτησε τη μπάλα στα δικά της πόδια στο πρώτο δεκάλεπτο αλλά δεν κατάφερε να κάνει ευκαιρίες. Όταν η Γάνδη προσαρμόστηκε στο παιχνίδι δημιούργησε αμέσως ευκαιρίες με το δοκάρι του Μπράουν στο 19′ να της στερεί το γκολ.

Τεράστια ευκαιαίρ είχε ο Πέιντσιλ για την Γκενκ με τον Ναρντί να προλαβαίνει να επεμβαίνει πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή, ενώ οι δύο ομάδες στο τελευταίο τέταρτο επιδόθηκαν σε μπαράζ χαμένων ευκαιριών. Το 0-0 του πρώτου μέρους δεν ήταν αντιπροσωπευτικό της εικόνας του αγώνα.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε ακόμα περισσότερες ευκαιρίες αλλά και δύο γκολ. Ένα του Ζεκίρι με το οποίο η Γκενκ προηγήθηκε ύστερα από ωραία ενέργεια του Πέιντσιλ (ο οποίος είχε και δοκάρι) κι άλλο ένα του Σαμουάζ μετά από ωραία ενέργεια της Γάνδης από τα δεξιά και απόκρουση του Βαντεβόορντ στο σουτ του Τισουνταλί, ο Σαμουάζ στο ριμπάουντ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Το τελικό 1-1 κρίνεται δίκαιο με την Γάνδη να παραμένει αήττητη αλλά να πέφτει από το ρετιρέ της βαθμολογίας και την Γκενκ να ανεβαίνει στην 5η θέση παρέα με την Σερκλ Μπριζ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.