Κορτράικ-Μαλίν 0-1: Πρόκριση στο 90′! (hls)

Μετά από ένα δυνατό ματς και υπό συνεχή βροχή ο Γουόλς χάρισε την πρόκριση στη Μαλίν με γκολ στο 90ό λεπτό.

Στο πρώτο ημίχρονο η Κόρτραϊκ ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα και είχε περισσότερες τελικές προσπάθειες και δύο ευκαιρίες με τον Μπρούνο και τον Αβενάτι. Ωστόσο στα τελευταία λεπτά απείλησε περισσότερο η Μαλίν σπουδαία τριπλή ευκαιρία στο 40′ με τον Βαν Χουρενμπέικ τον οποίο νίκησε ο Φαντενμπέρχε, στη συνέχεια ο Μπέιτς με κεφαλιά είδε τον Γουατανάμπε να απομακρύνει πάνω στη γραμμή ενώ τέλος το σουτ του Μάλεντε έφυγε μόλις άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κορτράικ είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Μπρούνο (η δεύτερη ψαλίδι μόλις άουτ) ενώ η Μαλίν απείλησε με τον Ντα Κρουζ. Το ματς κυλούσε με τις δύο ομάδες να γίνονται όλο και πιο προσεκτικές στις άμυνές τους, καθώς υπήρχε και το ενδεχόμενο της παράτασης. Κι ενώ ο χρόνος στην κλεψύδρα τελείωνε και όλα έδειχναν παράταση, στο 90′ κρίθηκαν τα πάντα.

Ήταν μια γρήγορη αντεπίθεση για την Μαλίν, με τον Ντα Κρουζ να δίνει δεξιά στον Χαίρεμανς ο οποίος γύρισε τη μπάλα προς το πέναλτι εκεί όπου κινήθηκε ο δεξιός μπακ, Γουόλς, που είχε ακολουθήσει την μετάβαση των συμπαικτών του και με πλασέ πέτυχε το γκολ με το οποίο η Μαλίν προκριθηκε στα ημιτελικά αφήνοντας την Κορτράικ με την πίκρα του αποκλεισμού μετά από σπουδαία προσπάθεια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.