Ευγνώμων στον Φαν Γκάαλ

Την ευγνωμοσύνη του στον Λουίς Φαν Γκάαλ εξέφρασε ο Τόμας Μίλερ, για την πρόοδο που, όπως εξήγησε, σημείωσε κατά την παραμονή του Ολλανδού τεχνικού στην τεχνική ηγεσία της Μπάγερν.

Την ευγνωμοσύνη του στον Λουίς Φαν Γκάαλ εξέφρασε ο Τόμας Μίλερ, για την πρόοδο που, όπως εξήγησε, σημείωσε κατά την παραμονή του Ολλανδού τεχνικού στην τεχνική ηγεσία της Μπάγερν Μονάχου. Όπως εξήγησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Bild», ο Φαν Γκάαλ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξή του, καθώς είναι λίγοι οι προπονητές που δείχνουν τέτοια εμπιστοσύνη σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, όταν πρόκειται για ομάδες του βεληνεκούς της Μπάγερν.
 
«Είμαι ευγνώμων στον Φαν Γκάαλ. Η βοήθεια που πήρα υπό την καθοδήγησή του έφερε τα αποτελέσματα που βλέπω σήμερα», σχολίασε ο 21χρονος άσος. «Δεν υπάρχουν πολλοί προπονητές που να εμπιστεύονται τόσο νέους παίκτες όπως εγώ. Κάποια μέρα θα τον ευχαριστήσω προσωπικά για όλα όσα έχει κάνει για μένα», συμπλήρωσε ο Μίλερ, αναφερόμενος στον Ολλανδό τεχνικό που πριν από λίγες ημέρες αποχώρησε από την Μπάγερν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.